Egyéb kategória

Mi történik? Két hollywoodi sztárpár is szakított

Ámor szabadságra ment – legalábbis a hollywoodi kirendeltségben biztosan nem dolgoznak annyira szorgalmasan. Két álompár is szakított a napokban. 

vous - 2018.03.14.
Mi történik? Két hollywoodi sztárpár is szakított

Gigi Hadid és Zayn Malik

Gigi Hadid és Zayn Malik több mint két év után szakítottak. Ahogy azt kell, a szakítás tényét mindketten megerősítették közösségi oldalaikon. Zayn Twitteren üzent, szerette volna, ha a rajongók tőlük tudják meg a történteket: 

Gigivel hihetetlenül értelmes és szórakoztató kapcsolatunk volt, nagyon nagy tisztelettel és imádattal tekintek rá, mint nő és mint barát. Gyönyörű lelke van. 

Objektum doboz

A szép szavaknak Gigi sem volt híján, ő ezt írta: 

Örökké hálás leszek ezért a szerelemért, és ez együtt töltöttök időért Z-vel. Csak a legjobbat kívánok neki, és továbbra is támogatni fogom őt barátként, mérhetetlenül tisztelem. 

Objektum doboz

 Azért ez nagyon szép, bár a szakításukat sajnáljuk… 

Objektum doboz

szakítás

Ennek a sztárpárnak a szakítása sokkolt a születési évetekben

Kíváncsiak vagytok, melyik sztárpár szakítása „dúlta fel” a világbékét, amikor a szüleitek épp legnagyobb csodájukat kapták? Na, jó szóval azok a sztárpárok jönnek, akiknek szakítása a leginkább sokkolt a születési évetekben! Néhányuk még ma is fáj…

Justin Bieber és Selena Gomez 

Már lassan mi sem tudjuk követni, hogy hanyadjára jön újra össze és szakít a Jelena páros. Egy közeli forrás a People magazinnak azt nyilatkozta, a pár szakított, legalábbis egy időre szüneteltetik kapcsolatukat.

Sokan arra gondoltak, hogy Selena édesanyja áll a héttérben, ugyanis felröppentek azok a hírek, miszerint nem nézi jó szemmel lánya kapcsolatát. A forrás ezt azonban tagadja, szerinte csak a se veled, se nélküled sztorit unták meg. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek