Egyéb kategória

Emma Watson reagált a hibás Time’s Up-tetkó ügyre – zseniálisan csinálta

Ahogy mi is megírtuk nektek, Emma Watson helyesírási hibával „tetováltatta” magára a Time's Up mozgalom fogalmát. A gyönyörű színésznő most reagált a róla szóló cikkcunamira.

vous - 2018.03.07.
Emma Watson reagált a hibás Time’s Up-tetkó ügyre – zseniálisan csinálta
emma watson

Nem értjük: Emma Watson új tetkója helyesírási hibával került a karjára

Az van, hogy Emma Watson új tetoválása jól is elsülhetett volna, de nem. A gyönyörű színésznő helyesírási hibával tetováltatta magára a Time's Up mozgalom fogalmát. 

Az alapsztorit bizonyára ismeritek, ha nem, akkor fentebb képbe kerülhettek. Miután az egész világsajtó azzal volt elfoglalva, hogy Emma Watson hibásan tetováltatta magára a Time’s Up mozgalom nevét, a színésznő Twitteren reagált. 

Áltetoválók olvasószerkesztésének pozíciója meghirdetve! Tapasztalat az aposztrófokkal kötelező.

Objektum doboz

– írta viccesen Emma, így arra lehet következtetni, hogy a színésznőnek sem tűnt fel rögtön a baki… Rendkívül szimpatikus, hogy nem pörög rá túlzottan az ügyre, pusztán egy poénnal elintézni! 

Így kell ezt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.