Egyéb kategória

Jennifer Lawrence egy pohár borral mászta meg az Oscar nézőterét – egyszerűen zseniális

Nincs Oscar-gála Jennifer Lawrence trollkodása nélkül. Természetesen a 90. Oscar-díjátadó-gálán is hozta a formát. Mi pedig egyenes imádjuk, mert annyira hétköznapi! 

vous - 2018.03.05.
Jennifer Lawrence egy pohár borral mászta meg az Oscar nézőterét – egyszerűen zseniális

Már beszámoltunk nektek arról, hogy sajnos Enyedi Ildikó filmje, Tesről és lélekről című filmje nem nyerte el a legjobb idegennyelvű filmnek járó szobrot a 90. Oscar-gálán, sőt már beszámoltuk a nyertesekről is, és azt is megmutattuk, milyen káprázatos ruhában érkeztek a sztárok az Oscarra

Nem lenne elég menő az Oscar Jennifer Lawrence nélkül, na meg anélkül, hogy ne csináljon valami nagyon vicceset. Igen, most is „bemutatkozott”, de nincs mit tenni, ezért is imádjuk annyira.

Minden azzal kezdődött, hogy J.Law. egy pohár borral a kezében a lehető legtermészetesebben mászott át a Dolby Theatre székei között – közben vigyorgott, és megmutatta frissen borotvált gyönyörű lábait.

Imádjuk! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Majd, amikor az est házigazdája, Jimmy Kimmel a 89. Oscar-gála legnagyobb bakiját emlegette fel (Miközben a Kalifornia álom csapata már a színpadon köszönte meg a díjat, bejelentették, hogy mégsem a Kaliforniai álom, hanem a Holdfény kapja a legjobb filmnek járó Oscart.), Jennifer viccesen bökdösni kezdte BFF-jét Emma Stone-t.

Objektum doboz

Zseniális!

Ajánlott cikkek