Egyéb kategória

Így ünnepelte Margot Robbie az Oscar-jelölését – imádjuk!

Talán mindannyian emlékszünk arra, amikor először megpillantottuk Margot Robbie-t, A Wall Street farkasa című filmben. A gyönyörű 27 éves színésznő már akkor elvarázsolt mindenkit. Ki gondolta volna, hogy 5 évvel később már arról írhatunk, hogy Margot megkapta élete első Oscar-jelölését. 

vous - 2018.01.25.
Így ünnepelte Margot Robbie az Oscar-jelölését – imádjuk!

Már beszámoltunk arról, hogy 2 év után zsinórban harmadszor is örölhetünk magyar jelöltnek az Oscar-gálán: Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét a legjobb idegen nyelvű alkotások között jelölték. Ezután az is világossá vált, hogy James Franco miért nem szerepel idén a jelöltek között – sajnos. 

Arról azonban még nem volt szó, hogy Margot Robbie, ausztrál színésznő megkapta élete első Oscar-jelölését az Én, Tonya című filmben nyújtott alakításáért. Ha esetleg láttátok már a filmet, nem is kérdés, hogy jogos-e. a jelölés. 

A színésznő szülőhazájában ünnepelte meg a jelölést, amiről egy videó is érkezett. Jól látszik, hogy Margot kicsattan a boldogságtól. 

Objektum doboz

Margot hónapokon át készült a legendás korcsolyázó szerepére. Tony Harding egykori koreográfusával Nancy Kerrigannel tökéletesítette a technikát, és a sportolónő furcsa akcentusát. 

Körülbelül hat hónapig figyeltem minden egyes mozdulatát, minden korcsolyázást láttam, minden apró interjút, minden dokumentumfilmet. Ezeket játszottam az iPodomon éjjel-nappal

– nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak!

Az Oscar-gálát március 4-án rendezik majd a Dolby Theaterben Hollywoodban, a műsorvezető pedig Jimmy Kimmel lesz.

Ajánlott cikkek