Egyéb kategória

Szexuális zaklatással vádolták – ezért nem kaphat Oscart James Franco?

Miután kihirdették az Oscar-jelölteket, többen találgatásokba kezdtek, hogy James Franco neve, miért nem szerepel a listán. Egyes elméletek szerint, ennek nagyon egyszerű oka van. 

vous - 2018.01.24.
Szexuális zaklatással vádolták – ezért nem kaphat Oscart James Franco?

Mint beszámoltunk róla, James Francot a Golden Globe-díja átvétele után szexuális zaklatással vádolták meg. „Mit keres egyáltalán a Golden Globe-on? Ne kérdezzétek, miért hagytam ott a filmipart!” – tette fel a kérdést Ally Sheedy exszínésznő.

Ennek hatására Violet Paley színésznő – szintén a Twitteren – azt írta, James Franco egyszer odaszorította fejét a péniszéhez, valamint hogy egyik ismerősét a hotelszobájába invitálta, mikor az még csak 17 éves volt.

Bár a színész reagált a vádakra, többen elkönyvelték James Francót, mint szexuális zaklató… 

brigitte

„Álszentek és nevetségek!…” – Brigitte Bardot a #metoo kampányról

Brigitte Bardot éles véleményt fogalmazott meg a #metoo kapmányról. A 83 éves francia színésznő képmutatónak nevezte a nőket, akik megvádoltak férfiakat szexuális visszaéléssel. Nem ő az egyetlen.

Magyar idő szerint kedden délután jelentették be a Oscar-jelölteket (Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét a legjobb idegen nyelvű alkotások között jelölték – éljen!) és nagy meglepetésre vagy épp ellenkezőleg, de sem Franco, sem Golden Globe-díjas filmje, a The Disaster Artist nem szerepel egyik kategóriában sem. 

Többen úgy gondolják, ezt nagyban befolyásolták a Francoról elterjedt hírek, hiszen várható lett volna – főleg a Golden Globe után –, hogy Franco és filmje a jelöltek között szerepel…

Mi nagyon sajnáljuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!