Egyéb kategória

Megan Fox ritkán látott kisfia elképesztően gyönyörű

Megan Fox legkisebb fiáról, ritkán láthattunk eddig fotót. A színésznő most maga mutatta meg, mennyire gyönyörű kisfia van. Tényleg, elájultunk!

vous - 2018.01.19.
Megan Fox ritkán látott kisfia elképesztően gyönyörű

Megan Foxról azóta nem hallottunk, hogy egy egyszerű matematikai művelet segítségével kiszámoltuk, ki lehet harmadik gyermekének apja. Szerencsére ezt a kérdést már a bombázó színésznő is rendezte, kiderült, hogy Brian Austin Greentől esett teherbe. Sokáig azért nem volt biztos, hogy ő a harmadik fiúnak is az édesapja, mert a sztárpár kapcsolatát illetően felreppentek a pletykák arról, hogy elválnak, ez azonban nem így lett. 

Majd jött a para a színésznő ötéves fia Noah egy Jégvarázs-jelmezben szerepel egy fotón. 

sarah1

Megan Fox után szabadon: Sarah Michelle Gellar manikűröshöz vitte a kisfiát 

Mások gyereknevelésébe nem túl szerencsés és nem is illendő beleszólni, még akkor sem, ha az ütközik az általunk elfogadottal. De ugyebár az internet népe, leginkább az „arctalan” felhasználók nagy része szereti megmondani a tutit. Így történt az, hogy leszólták Megan Fox kisfiát, most pedig ezt tették Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. gyermekével is.

Ezúttal Megan egyéves kisfia, Journey lesz a főszereplő, akit talán még ennyire a maga valójában nem is láthattunk. A tündéri kisfiúról Megan töltött fel egy fotót az Instagramjára – elképesztően gyönyörű kisfiú. Imádjuk!

Objektum doboz

Címkék: #gyerek #megan fox
Ajánlott cikkek