Egyéb kategória

Végre: Justin Timberlake új dallal és klippel jelentkezett – imádjuk!

Talán sokatok nevében írhatom, hogy nagyon vártuk már ezt a pillanatot: Justin Timberlake új, szóló dallal jelentkezett. 

vous - 2018.01.05.
Végre: Justin Timberlake új dallal és klippel jelentkezett – imádjuk!

Justin Timberlake visszatért! Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, amikor végre új dallal és albummal jelentkezik. A Filthy című dal az első kislemez a Man of the Woods című nagylemezről, ami 2018. február 2-án fog megjelenni.

A klip a jövőben játszódik, pontosan 2028-ban, Justin pedig egy Steve Jobs-szerű formát alakít, aki bemutat egy táncoló robotot. A robot pontosan leutánozza Justin mozgását és mimikáját. Ami viszont ennél is jobb, az maga a zene! 

Élvezzétek!

Objektum doboz

justin timberlake

Justin Timberlake elárulta, hol volt „Sexy”, mielőtt ő visszahozta volna

Bizonyára nem kell senkinek sem bemutatni Justin Timberlake Sexy Back című szerzeményét. Hihetetlen dolog derült ki a dallal kapcsolatban. Már tudjuk, hol volt „Sexy”, mielőtt „visszajött”… Értitek?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.