Egyéb kategória

A nap, amikor megjelent Nicole Kidman „feltörekvő” színésznő legelőnytelenebb fotója

Egészen érdekes lett a brit Vogue februári címlapja. Nicole Kidman Margot Robbie-t öleli át (gumikesztyűben), és ezzel megszerezték életük egyik legrosszabb fotóját. Nicole Kidman legalábbis biztosan.

vous - 2018.01.04.
A nap, amikor megjelent Nicole Kidman „feltörekvő” színésznő legelőnytelenebb fotója

A brit Vogue februári címlapja több sebből vérzik: sikerült elkészíteni Nicole Kidman legelőnytelenebb fotóit, egyiket mindjárt címlapra is tették, amin Margot Robbie-val osztozik. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Előfordul.

Azt azonban már végképp nem értem, hogy Nicole Kidmant miért nevezik feltörekvő színésznőnek (a címlapon). Olyan színésznők sorába illesztették bele, mint Emma Stone, Gal Gadot vagy Margot Robbie.

Az új generációs színésznők teljesítményét nem áll szándékomban megkérdőjelezni – sőt, egyenesen imádom valamennyit –, de Nicole Kidman több tízéves pályafutásával nem tudnak versenybe szállni. 

Szerencsére a magazinban elmagyarázzák, hogyan is értik pontosan a „NEW ERA” kifejezést. A lap elindította Hollywood Portfolio című rovatát, itt kapott helyett a februári számban a Best Performances sorozat, amelyben olyan színésznőket mutatnak be, akik a legfoglalkoztatottabbak most Hollywoodban – a Vogue ide sorolja Nicole Kidmant is

hatalmas-kis-hazugsagok-sorozat

A Hatalmas kis hazugságok több, mint egy „óriás pénisz” – 3 ok, amiért várjuk a 2. évadot

A sorozat, amely kapcsán az egész internet azt találgatta, mekkora Alexander Skarsgård pénisze, a sorozat, amelyet csak úgy emlegetnek mint a hardcore Született feleségek – ez a Hatalmas kis hazugságok, amelynek imádtuk az első évadát, és úgy tűnik, hamarosan érkezik a második is! Ti is imádtátok? Akkor görgessetek lejjebb, és hevesen bólogassatok az érveinket olvasva, miért várjuk nagyon a folytatást! 

Még mindig úgy érzem magam, mint egy drámaiskolás gyerek: abban reménykedem, hogy megkapom a kívánt szerepet. Annyira szerencsés vagyok, hogy ez a munkám, aminek most a része lett, hogy segítséget nyújtsak a következő generációnak

– mondta Kidman, aki hozzátette, hogy különösen fontos az is, hogy a női rendezőket támogassa, mert szerinte ez a terület igen kiegyensúlyozatlan Hollywoodban. Egy szóval Nicole Kidman mint tündérkeresztanya segíti az új generációs színésznőket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!