Egyéb kategória

Ez igen! Így néz ki most a szexi cserediák, Nadia az Amerikai pitéből

„Így néz ki most” rovatunk újabb állomásához érkeztünk: ezúttal az Amerikai pite című legendás film egyik mellékszereplőjét mutatjuk meg 2017-es 2018-as kiadásában. Emlékeztek még a külföldi cserediákra, Nadiára?

vous - 2018.01.02.
Ez igen! Így néz ki most a szexi cserediák, Nadia az Amerikai pitéből

Szinte hihetetlen, de az Amerikai pitéből megismert Nadia, vagyis Shannon Elizabeth számos más sikermoziban is feltűnt. Játszott a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson című komédiában, a Jay és Néma Bob visszavágban, de láthattátok az Igazából szerelemben is.

sorminator

Zavarba jöttünk: Sörminátor visszatért, és meglepően dögös pasi lett

Már nem meglepő, hogy az egykori „nyomi” karakter valójában brutál szexi pasi. Nemrég Neville Longbottom, vagyis Matthew Lewis sokkolt mindenkit alsónadrágban, ezúttal pedig a Sörminátorról derült ki, hogy szexi vörös férfi lett belőle.

A színésznő most 44 éves, és bár nincs közelgő mozifilmje, mi megnéztük, mi lett az „Amcsi pite” szexbombájával. Nos, a színészet mellett Shannon kölcsönözte már a hangját videojátékokhoz, táncolt az amerikai Szombat esti lázban, legutóbb pedig az 2012-es Amerikai pite: A találkozó című filmben volt egy cameója.

Ami viszont elég meglepő, hogy a még most is gyönyörű (amiről ti is másodperceken belül meggyőződhettek) „Nadia” hivatásos pókerjátékos. Ezenfelül aktív állatmentő, -védő, és vegán életmódot folytat. Már volt házas, de jelenleg Russell Simmons producerrel randizik. 

Nos, a színésznő semmit sem változott, több évet is letagadhatna korából, éppolyan gyönyörű, mint 19 évvel ezelőtt.

amerikai pite

Forrás:
instagram.com/youtube.com
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

tatu

Ezt látnotok kell: így néznek ki most a t.A.T.u tagjai

Nyilván senkinek sem kell bemutatni Julija Volkovát és Lena Katyinát – a 2000-es években mindenki tudta, kik is ők, ha már nem is mond semmit a nevük. Ők voltak az orosz leszbikus (?) lányduó, a t.A.T.u. Döbbenetes, hogy megváltozott a külsejük… 

Ajánlott cikkek