Otthon

Az üvegezésen túl – ezekkel a játékokkal dobjátok fel a szilveszteri házibulit

Ha olyan bátrak vagytok, hogy meginvitáltátok a barátaitokat szilveszterre, bizony nem elég, ha csak arról gondoskodtok, hogy legyen elég virsli és pezsgő, na meg éjfélkor himnusz. Ahhoz, hogy a vendégek még sokáig emlegessék, milyen jó buli volt nálatok, érdemes pár játékkal feldobni a hangulatot!

vous - 2021.12.30.
Az üvegezésen túl – ezekkel a játékokkal dobjátok fel a szilveszteri házibulit

Kérem a kezed!

Két csapatra oszlik a társaság, szükség lesz egy játékvezetőre, aki kijelöl két embert. Az egyik játékos a másik elé áll és hátrarakja a kezét, míg a mögötte lévő hátulról előre dugja. Így próbálják meg elmutogatni a feladványt, amit a játékvezető egy papíron mutat meg a két játékosnak. Azé a csapaté a pont, amelyik előbb kitalálja, mit akarnak elmutogatni.

Objektum doboz

Dúdoló

Kijelöltök egy dúdolót, aki kimegy a játékvezető mellé, aki egy papíron dalokat mutat neki, amelyeket el kell dúdolnia. Minden papír tartalmazza az előadót és a dalcímet. A dúdolónak nem szabad a dalszövegből semmit elárulnia. Ha a dúdoló nem ismeri a dalt, vagy úgy érzi, nem tudnák kitalálni, akkor passzolhat. Amelyik csapat előbb kitalálja, azé a pont.

Objektum doboz

Olvass a számról!

A csapatkapitányok a kanapén maradnak fejhallgatóval a fejükön – így kell kitalálniuk a helyes megfejtéseket. A csapat többi tagja jól artikulálva mondogatja a játékvezető által mutatott feladványokat addig, amíg a csapatkapitány ki nem találja. Minden helyes válasz 1 pontot ér a csapatnak.

Objektum doboz

Remélem, kedvet kaptatok valamelyik játékhoz, és kipróbáljátok őket a szilveszteri bulin! Jó szórakozást! 😉