Egyéb kategória

Wow! Hamarosan Amerikában is kapható lesz a Kinder Meglepetés

Mi a különbség az amerikai és európai gyerekek között? Nos, az egyik ilyen, hogy a legtöbb amerikai gyerek nem ismeri a Kinder tojást. Míg nekünk meghatározta a gyerekkorunkat, addig a nyugati gyerkőcöknek „csak” a mekis játék maradt (meg persze ezerféle más). 

vous - 2017.11.15.
Wow! Hamarosan Amerikában is kapható lesz a Kinder Meglepetés

Amerikában a Kinder Meglepetés tilalma egy 1938-as törvényből ered, amely tiltja a nem ehető tételeket tartalmazó élelmiszerek értékesítését, potenciális fulladásveszély miatt. Ennek értelmében kifejezetten a '70-es években az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet tiltotta a Kinder tojások forgalmazását.

De az Európából származó Kinder tojások csempészetének vége!

A Delish szerint a tojások – amelyeket évtizedek óta nem értékesítenek az USA-ban – hamarosan elérhetők lesznek (törvényesen is). A Kinder Joy először a Walmart polcain lesz elérhető Black Friday napján. 

amerika

Őrülten vicces törvények, amik még ma is érvényben vannak az USA-ban

Az újvilág számos őrült dolgot adott már nekünk, azonban jogi értelemben is elég elborultak az amerikaiak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.