Egyéb kategória

Sam Smith Carpool Karaoke-ja elég libabőrösre sikerült

A négyszeres Grammy-díjas énekes, Sam Smith James Corden vendége volt a Carpool Karaoke legutóbbi epizódjában. Mindamellett, hogy libabőrösek lettünk a srácok hangjától, Sam azt is elárulta, ki a plátói szerelme. 

vous - 2017.11.03.
Sam Smith Carpool Karaoke-ja elég libabőrösre sikerült

Sam Smithről legutóbb akkor írtunk nektek, amikor az énekest és a Tizenhárom okom volt Justinját alakító Brandon Flynnt félreérthetetlen helyzetben fotózták le New York utcáin. Nemrég pedig James Corden vitte el egy éneklős körre, ahol többek között azt is elárulta, hogy legnagyobb plátói szerelme Ryan Gosling. Üdv a klubban, Sam!

Samről az is kiderült, hogy egyszer ellógott a suliból egy Lady Gaga koncertre, valamint elárulta, hogy imádja a Fifth Harmonyt, akik meg is jelentek a hátsó ülésen, és közösen énekeltek tovább Sammel. 

Objektum doboz

Sam Smith új albuma, a The Thrill of It All november 3-án jelenik meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.