Egyéb kategória

25 éve szerelemben – ritka, de gyönyörű fotóval köszöntötte Michelle Obama férjét

Michelle Obama és Barack Obama október 3-án ünnepelte 25. házassági évfordulóját – ez alkalomból a volt first lady Twitteren (is) köszöntötte férjét egy ritka fotóval.

vous - 2017.10.04.
25 éve szerelemben – ritka, de gyönyörű fotóval köszöntötte Michelle Obama férjét

Hiába nincsenek már a figyelem középpontjában, Barack és Michelle Obamáért töretlenül rajonganak az emberek. A volt amerikai elnök és felesége október 3-án ünnepelte 25. házassági évfordulóját, amelynek alkalmából Michelle egy igazán megható fotóval és üzenettel köszöntötte férjét.

Boldog 25. házassági évfordulót! Negyed évszázad telt el, de te még mindig a legjobb barátom vagy és a legnagyszerűbb ember, akit ismerek! Szeretlek!

Objektum doboz

michelle obama

8 dolog, amit 8 év alatt megtanultunk Michelle Obamától a stílusról

Michelle Obama az Amerikai Egyesült Államok legszerethetőbb, legcoolabb first ladyjeként tengernyi meghívást kapott a protokollelfoglaltságokon kívül is. Talkshow-k rendszeres vendége volt, magazinok – többek között a Vogue – címlapján szerepelt. Nem véletlen, hogy a divat és a first lady elválaszthatatlanok lettek, Michelle Obama maximálisan kihasználta a divat adta lehetőségeket, a maga képére szabta azt, stílusa megkérdőjelezhetetlen. Van mit tanulnunk tőle.

A folytatásért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek