Egyéb kategória

15 éve együtt: így ünnepelte évfordulójukat Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Tinikorunk kedvenc párosa, hihetetlen, de immár a 15 éves házassági évfordulójukat ünneplik. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar bőven aktívkodik az Instagramon, főleg évfordulójuk alkalmából.

vous - 2017.09.08.
15 éve együtt: így ünnepelte évfordulójukat Freddie Prinze Jr. és  Sarah Michelle Gellar

Rég hallottunk már róluk, miközben a 2000-es évek elején minden második tinifilmben szerepeltek. Ők Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar, akik a napokban ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. Ez alkalomból Sarah egy videót posztolt, amiben évek szerint láthatunk a párosról fotókat. 

Hű, mennyit változtak!

Objektum doboz

Persze nem ritka, de nem is minden hollywoodi szerelem tart ennyi ideig. A külföldi InStyle magazin arról kérdezte Freddie Prinze Jr.-t, hogy mi a kiegyensúlyozott kapcsolatuk titka.

Nincs titok

– vágta rá a színész, akinek nemrég jelent meg a szakácskönyve. De azért elárulta, hogy szerinte mi a legfontosabb:

„Kezdetben nyitottnak kell lenned, és túllendülni azon, mi az elképzelésed az ideális partnerről. Ha azt mondod: ó, istenem, ő az esetem, mert ezt meg azt megteszi, a kapcsolatnak vége lesz, mielőtt elkezdődne!

Sarah és én mindig megnevettetjük egymást, ez nagyon fontos. Amikor mondok bizonyos dolgokat neki, látom az arcán, hogy még mindig szeretem engem – ezért élek.

Objektum doboz

romantikus film teszt

Hány romantikus filmet ismertek fel egyetlen képkocka alapján?

Ikonikus filmek ikonikus jelenetei. Nagyjából így foglalhatnánk össze a tesztünk lényegét, de hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű, teljes jelenet helyett mi csak egyetlen képkockát mutatunk meg nektek, és arra vagyunk kíváncsiak, ennyiből is kitaláljátok-e, melyik filmre gondoltunk. A VOUS romantikusfilm-kvízével most tesztelhetitek, hogy mennyire alaposan ismeritek a nagy kedvenceket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.