Egyéb kategória

15 éve együtt: így ünnepelte évfordulójukat Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Tinikorunk kedvenc párosa, hihetetlen, de immár a 15 éves házassági évfordulójukat ünneplik. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar bőven aktívkodik az Instagramon, főleg évfordulójuk alkalmából.

vous - 2017.09.08.
15 éve együtt: így ünnepelte évfordulójukat Freddie Prinze Jr. és  Sarah Michelle Gellar

Rég hallottunk már róluk, miközben a 2000-es évek elején minden második tinifilmben szerepeltek. Ők Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar, akik a napokban ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. Ez alkalomból Sarah egy videót posztolt, amiben évek szerint láthatunk a párosról fotókat. 

Hű, mennyit változtak!

Objektum doboz

Persze nem ritka, de nem is minden hollywoodi szerelem tart ennyi ideig. A külföldi InStyle magazin arról kérdezte Freddie Prinze Jr.-t, hogy mi a kiegyensúlyozott kapcsolatuk titka.

Nincs titok

– vágta rá a színész, akinek nemrég jelent meg a szakácskönyve. De azért elárulta, hogy szerinte mi a legfontosabb:

„Kezdetben nyitottnak kell lenned, és túllendülni azon, mi az elképzelésed az ideális partnerről. Ha azt mondod: ó, istenem, ő az esetem, mert ezt meg azt megteszi, a kapcsolatnak vége lesz, mielőtt elkezdődne!

Sarah és én mindig megnevettetjük egymást, ez nagyon fontos. Amikor mondok bizonyos dolgokat neki, látom az arcán, hogy még mindig szeretem engem – ezért élek.

Objektum doboz

romantikus film teszt

Hány romantikus filmet ismertek fel egyetlen képkocka alapján?

Ikonikus filmek ikonikus jelenetei. Nagyjából így foglalhatnánk össze a tesztünk lényegét, de hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű, teljes jelenet helyett mi csak egyetlen képkockát mutatunk meg nektek, és arra vagyunk kíváncsiak, ennyiből is kitaláljátok-e, melyik filmre gondoltunk. A VOUS romantikusfilm-kvízével most tesztelhetitek, hogy mennyire alaposan ismeritek a nagy kedvenceket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.