Egyéb kategória

5 perc David Attenborough új sorozatából, és elhisszük, hogy a világ gyönyörű

Mit gyönyörű?! Lélegzetelállító! Elképesztő! Hihetetlen! A Kék bolygó 2. része olyan lesz, amire mindannyian vártunk, akik egy kicsit is szeretik David Attenborough munkásságát. Mondjuk lehet nem szeretni?

vous - 2017.09.29.
5 perc David Attenborough új sorozatából, és elhisszük, hogy a világ gyönyörű

Csak néhány infó az új sorozatról, a Kék bolygó 2-ről:

  • 7 részből áll,.
  • 4 évig forgatták.
  • Minden eddiginél mélyebbre, 1000 méterrel a tengerszint alá sikerült lemerülniük az óceánba, hogy felvételeket készíthessenek.
  • Soha nem filmezett teremtményeket kaptak lencsevégre.

És néhány kép:

Forrás:
YouTube

Forrás:
YouTube

Forrás:
YouTube

Forrás:
YouTube
David Attenborough

Egy hatrészes sorozat, ami még a Trónok harcát is leverte – itthon mégis kevesen ismerik

Ha ti is imádtátok nézni gyerekkorotokban a természetfilmeket, szokjatok rá újra, hiszen most olyat láthattok, amit még korábban soha! Ugyan már lassan fél éve megjelent a Bolygónk, a Föld 2. évada, én most jutottam el odáig, hogy megnézzem, és csak ajánlani tudom. Amellett, hogy minden képkockája lenyűgöző, olyan állatokat és helyeket mutatnak be benne, amiket eddig még senki másnak nem sikerült lencsevégre kapnia. A legújabb, hatrészes sorozatban Attenborough visszarepít bennünket a fiatalkorunkba.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább

És az előzetes:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.