Egyéb kategória

Mit csinááál? A szexi kamupilóta életünk egyik legnagyobb csalódása

Egy Pilotganso nevű Instagram-felhasználóról beszél az internet – egyrészt azért, mert pilóta (?) és nagyon, nagyon jóképű, másrészt pedig mert kamuképekkel szórakoztatja követőit – mind az 57 ezret.

vous - 2017.09.07.
Mit csinááál? A szexi kamupilóta életünk egyik legnagyobb csalódása

Pilotganso egy nagyon helyes férfi, akinek az a foglalkozása, hogy repülőgépeket vezet (?), és olykor ki-kikandikál a pilótafülkéből egy szelfire, mondjuk New York felett. A brazil pilóta több sokkoló képet töltött fel Instagram-oldalára. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

De nyugi, ez csak kamu!

Súlyos következményei lennének annak, ha ezek a képek valódiak lennének, a pilóta nemcsak az állásával, de az életével is játszana. Szerencsére a jóképű férfi MÁR nem próbálja tagadni, hogy ezek a fotók nem többek ügyes manipulációnál. Állítólag tényleg megtévesztésnek szánta a fotókat, csak amikor többen támadták képei miatt, tüntette fel, hogy a Photoshop segítségét kérte.

Ennek semmi értelme!

Őszintén, mi már abban is kételkedünk, hogy valóban pilóta lenne, mindenesetre jóképű… de ez édeskevés!

Objektum doboz

Objektum doboz

repülés repülő

Hihetetlen titkok, amiket a reptéri dolgozók sosem árulnának el

Nemrég a Reddit oldalon felmerült egy kérdés: mi az, amit a repülőgép utasai nem tudnak? Erre aztán rengeteg reptéri dolgozó, légiutas-kísérő és azok közeli barátai válaszoltak, így meglepő információkat tudtunk meg. Nézzétek csak!

Ajánlott cikkek