Egyéb kategória

Ha beszappanozzátok a szemöldökötöket, csoda fog történni

Ezúttal egy olyan szépségtrendről számolunk be nektek, ami nem oltári nagy hülyeség, nem kell hozzá drága cucc, és a legfontosabb, hogy tényleg hasznos. Mit gondoltok, mi történik, ha beszappanozzátok a szemöldökötöket? 

vous - 2017.09.01.
Ha beszappanozzátok a szemöldökötöket, csoda fog történni

Elárulom: maga a csoda. Melyikünk ne álmodozott volna már szépen ívelt, dús, természetes szemöldökről? Főleg úgy, hogy a vékony, tetovált szemöldökök ideje már rég lejárt. Az internet most valami igazán jó dolgot lökött ki magából. 

smink reggel

A Google nem felejt: ezekre a celebszemöldökökre kerestünk rá a legtöbbször

A szemöldök egy nő életében legalább annyira fontos, mint a függöny vagy a szőnyeg a lakásban. Azt már rég tudjuk, hogy a szem az arc mellbimbója, ezért a szemöldök az arc dekoltázsa, ami nem elhanyagolható.

Korábbi cikkünk folytatása ITT jön!

Talán elsőre furcsának tűnik, de ha beszappanozzátok a szemöldökötöket, igazi csoda fog történni. Csupán szappanra és applikátorra lesz szükséget. Vizezzétek be az applikátort, majd kenjetek rá szappant, és fésüljétek felfelé a szemöldököt. Ezután már csak egy kis igazításra, színezésre lesz szükség. A vlogger-csajok azt mondják, ez sokkal jobb, mint bármilyen más drága szépségcucc.

Tegyetek ti is egy próbát!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.