Egyéb kategória

Taylor Swifttől kezdünk megijedni – az új klipje totál őrült, de zseniális!

Nem szeretnénk sem Taylor Swift exe, sem pedig az ellensége lenni. Legjújabb kisfilmjétől konkrétan megijedtünk.

vous - 2017.08.28.
Taylor Swifttől kezdünk megijedni – az új klipje totál őrült, de zseniális!

Már múlt héten megírtam nektek, hogy Taylor Swift új dala mennyire kemény és beszólogatós lett – akkor még csak egy dalszöveges videó érkezett hozzá. Vasárnap azonban kijött a Look What You Made Me Do című dalhoz a klip is, ami után biztosak lehetünk benne, hogy egy teljesen újjászületett Taylor Swift tért vissza.

Objektum doboz

A kisfilmből egyébként kiderül, hogy Taylor valószínűleg leginkább Kim Kardashiannak, Kanye Westnek és az exeinek írta a dalt. A klip elején egy fürdőkádban fekszik tele ékszerekkel, célozva ezzel arra, amikor Kimet Párizsban kirabolták, míg ő fürdött. 

Objektum doboz

Aztán ott van a kocsis jelenet, amelyben egyesek szerint nagyon hasonlít Katy Perryre, a kezében pedig egy Grammy-díjat tart, amit ugye Katy sosem kapott meg. (Eddigi karrierje során 13 Grammy-díjra jelölték, melyből egyet sem sikerült díjra váltania.)

Forrás:
nyoutube.com

Exét, Tom Hiddlestont sem hagyta ki. A színész egyszer egy I love Taylor Swift feliratú pólóban jelent meg. A klipben ez a felirat visszaköszön.

Forrás:
instagram/youtube

A kisfilm végén pedig láthatjuk, amint a sok-sok Taylor egymással veszekszik, ezzel is jelezve, hogy az énekesnő régi énje(i) tényleg meghalt. Egyébként nem különösebben kedveltem eddig Taylor Swiftet, de ez az új Taylor egészen tetszik! A klip egy napja van fent a YouTube-on, de már közel 9 milliós megtekintésnél jár. 

Forrás:
youtube.com
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.