Egyéb kategória

Taylor Swifttől kezdünk megijedni – az új klipje totál őrült, de zseniális!

Nem szeretnénk sem Taylor Swift exe, sem pedig az ellensége lenni. Legjújabb kisfilmjétől konkrétan megijedtünk.

vous - 2017.08.28.
Taylor Swifttől kezdünk megijedni – az új klipje totál őrült, de zseniális!

Már múlt héten megírtam nektek, hogy Taylor Swift új dala mennyire kemény és beszólogatós lett – akkor még csak egy dalszöveges videó érkezett hozzá. Vasárnap azonban kijött a Look What You Made Me Do című dalhoz a klip is, ami után biztosak lehetünk benne, hogy egy teljesen újjászületett Taylor Swift tért vissza.

Objektum doboz

A kisfilmből egyébként kiderül, hogy Taylor valószínűleg leginkább Kim Kardashiannak, Kanye Westnek és az exeinek írta a dalt. A klip elején egy fürdőkádban fekszik tele ékszerekkel, célozva ezzel arra, amikor Kimet Párizsban kirabolták, míg ő fürdött. 

Objektum doboz

Aztán ott van a kocsis jelenet, amelyben egyesek szerint nagyon hasonlít Katy Perryre, a kezében pedig egy Grammy-díjat tart, amit ugye Katy sosem kapott meg. (Eddigi karrierje során 13 Grammy-díjra jelölték, melyből egyet sem sikerült díjra váltania.)

Forrás:
nyoutube.com

Exét, Tom Hiddlestont sem hagyta ki. A színész egyszer egy I love Taylor Swift feliratú pólóban jelent meg. A klipben ez a felirat visszaköszön.

Forrás:
instagram/youtube

A kisfilm végén pedig láthatjuk, amint a sok-sok Taylor egymással veszekszik, ezzel is jelezve, hogy az énekesnő régi énje(i) tényleg meghalt. Egyébként nem különösebben kedveltem eddig Taylor Swiftet, de ez az új Taylor egészen tetszik! A klip egy napja van fent a YouTube-on, de már közel 9 milliós megtekintésnél jár. 

Forrás:
youtube.com
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!