Egyéb kategória

Gyönyörű fiatal hölgy lett David Bowie kislányából

Sokkolta a világot másfél évvel ezelőtt David Bowie halála. A pop kaméleonját az egész világ gyászolta, de a legnagyobb fájdalom kétségkívül a családját érte. Özvegye, Iman most egy gyönyörű fotót posztolt közös kislányukról, Lexiről.

vous - 2017.08.22.
Gyönyörű fiatal hölgy lett David Bowie kislányából

Iman, David Bowie özvegye továbbra is meglehetősen távol tartja magától a közösségi médiát, hiába a több százezres Instagram-oldala, leginkább csak inspiráló idézeteket és tájképeket oszt meg. Időről időre azonban a szupermodell azért személyesebb posztokat is feltölt, olyanokat, amik a boldog életére emlékeztetik férjével, vagy éppen lányáról, aki a minap lett 17 éves. 

David Bowie és Iman közös gyermeke, a 17 éves Alexandria Zahra Jones, akit édesanyja csak Lexinek hív, bámulatosan szép fiatal hölgy lett, és erről mindenki saját maga is meggyőződhet. Iman egy gyönyörű képet posztolt lányáról, annak 17. születésnapja alkalmából.

A szívem királynője, Lexi Jones 17 éves lett!

– írta a fotóhoz! 

Objektum doboz

Lexinek saját Insta-oldala is van, ahova bár ritkán posztol, édesapjáról rendszeresen megemlékezik.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bowie-nak egyébként előző házasságából született egy fia, a most 46 éves Duncan Jones, aki sikeres rendező, forgatókönyvíró és producer. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.