Egyéb kategória

Gyönyörű fiatal hölgy lett David Bowie kislányából

Sokkolta a világot másfél évvel ezelőtt David Bowie halála. A pop kaméleonját az egész világ gyászolta, de a legnagyobb fájdalom kétségkívül a családját érte. Özvegye, Iman most egy gyönyörű fotót posztolt közös kislányukról, Lexiről.

vous - 2017.08.22.
Gyönyörű fiatal hölgy lett David Bowie kislányából

Iman, David Bowie özvegye továbbra is meglehetősen távol tartja magától a közösségi médiát, hiába a több százezres Instagram-oldala, leginkább csak inspiráló idézeteket és tájképeket oszt meg. Időről időre azonban a szupermodell azért személyesebb posztokat is feltölt, olyanokat, amik a boldog életére emlékeztetik férjével, vagy éppen lányáról, aki a minap lett 17 éves. 

David Bowie és Iman közös gyermeke, a 17 éves Alexandria Zahra Jones, akit édesanyja csak Lexinek hív, bámulatosan szép fiatal hölgy lett, és erről mindenki saját maga is meggyőződhet. Iman egy gyönyörű képet posztolt lányáról, annak 17. születésnapja alkalmából.

A szívem királynője, Lexi Jones 17 éves lett!

– írta a fotóhoz! 

Objektum doboz

Lexinek saját Insta-oldala is van, ahova bár ritkán posztol, édesapjáról rendszeresen megemlékezik.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bowie-nak egyébként előző házasságából született egy fia, a most 46 éves Duncan Jones, aki sikeres rendező, forgatókönyvíró és producer. 

Ajánlott cikkek