Egyéb kategória

4 híresség, akinek szívesen élném az életét, ha újjászületnék

Gondolkoztatok már azon néha, hogy kinek a bőrébe születnétek, ha újjászületnétek? Én néha szoktam, mert a világ tele van izgalmas emberekkel és életutakkal. Néha tök jó lenne megélni az ő életüket is. Nem azért, mert nem szeretném a saját életemet, csak attól még izgatja a fantáziámat, hogy milyen lehet például zenészként élni.

vous - 2017.08.05.
4 híresség, akinek szívesen élném az életét, ha újjászületnék

Luciano Pavarotti

Hallássérültként naná, hogy szeretném átélni a másik végletét a hallássérült létnek. Most is a hangok szerelmese vagyok, de teljesen más lehet operaénekesként megélni a zenét, és irányítani a hangommal a közönség elméjét.

Objektum doboz

Mata Hari

Az egzotikus nevű Mata Hari 1876-ban Margaretha Gertruida Zelle néven született Hollandiában. Úgy 29 évesen Párizsba került, ahol táncosnőként betáncolta magát a legbizalmasabb körökbe, ez is adta számára azt a lehetőséget, hogy az első világháború idején német–francia kettős ügynökként tevékenykedjen. Vajon milyen lehet egy kémnő élete? Nem unalmas, az biztos, és annak ellenére, hogy nem volt az élete veszélytelen, és nem végződött boldogan sem, megélni izgalmas lenne!

Objektum doboz

Kleopátra

Annyi talány van körülötte, hogy tudni szeretném az igazságot. Meg azt is, hogy tényleg olyan szép volt-e! Ha tükörbe néznék Kleopátraként, akkor tudnám, persze ki tudja, lehet, hogy Kleopátra is önbizalomhiányos volt, és nem látta szépnek magát. Hm.

Objektum doboz

Julia Stiles

Mert akkor együtt játszhatnék Heath Ledgerrel a 10 dolog, amit utálok benned című filmben. Egészen konkrétan arra vágyom, hogy végre valaki Magyarországon is csináljon olyan lufifestékes bulit, amilyenben ők is részt vesznek. De ugye, ha Julia Stiles lennék, akkor átélném. Üsse kő, az a csókjelenet is jöhet!

Objektum doboz

felkiáltójel VOUS

Híres nőkről olvasnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.