Egyéb kategória

A sztároknak is meg kell élniük valamiből – avagy a több lábon álló gourmand színészek

Azt gondoljátok, hogy akkora sztárok, mint George Clooney vagy épp Drew Barrymore ha épp nem forgatnak, egész nap koktélokat szürcsölgetve süttetik magukat a napon? Hát, biztosan van ilyen is persze, de ezek a színészek, sokszor pusztán minőségellenőrzés szempontjából iszogatnak. Következzenek most azok a hírességek, akik nem csak a színészetben, egy ideje a gasztronómiában is óriási sikereket értek el, vagy legalábbis jó úton haladnak affelé.

vous - 2017.07.31.
A sztároknak is meg kell élniük valamiből – avagy a több lábon álló gourmand színészek

Scott Patterson és a kávéimádat

A Szívek szállodája sorozat kávézótulajdonosa Luke, úgy tűnik a szövege mellett, a kávé készítést csínját-bínját is elsajátította, ugyanis a közeljövőben saját kávét dob a piacra, P’s Big Mug Coffee néven. A színész egyelőre túl sok mindent nem árult el a projektről, mindössze annyit, hogy a minőségi kávé megszállottja. – Ezek szerint eddig nem talált kedvére valót? (a szerk.)

Objektum doboz

George Clooney és az alkohol

Úgy tűnik Scotthoz hasonlóan Clooney sem talált rá a számára tökéletes itókára, így barátaival karöltve 2013-ban létrehozták saját tequila-márkájukat a Casamigos-t. Azóta a végjegy olyannyira befutott, hogy nemrég egy milliárd dollárért túl is adtak rajta a jó barátok. A céget a Diageo italgyár vásárolta fel, amihez többek között olyan neves, és minőségi italok tartoznak, mint a Smirnoff, a Johnnie Walker és a Baileys.

Objektum doboz

Drew Barrymore is az alkohol bizniszben nyomul

Drew annyira szenvedélyesen szereti a borokat, hogy nem állt meg azok ivásánál. 2013-ban – csak úgy, mint Clooney – bele is vágott az alkohol bizniszbe, és kollaborált a kaliforniai Carmel Road nevű borászattal. Első közös gyermekük a Barrymore Pinot Grigio volt. De az együttműködés olyannyira gyümölcsöző, hogy mostanság a második bor is elkészült, a Barrymore Rosé of Pinot Noirt – ami, Barrymore elmondása szerint egy könnyű bor, és nem akar több lenni, mint ami.

Objektum doboz

meleg pite

Trónok harca-rajongók! Meleg Pite pékséget nyitott!

"Ha láttátok a Trónok harca 7. évadjának második részét, akkor tudjátok, hogy feltűnt benne – !!!SPOILER!!! – Arya rég nem látott barátja, Meleg Pite. A karaktert alakító színész, Ben Hawkey nemrég saját pékséget nyitott Londonban, amit You Know Nothing, Jon Dough-nak nevezett el!"

Ajánlott cikkek