Egyéb kategória

Hamarosan egész Budapest a Despacitóra nyomja: így „tanuljatok meg” spanyolul 4 perc alatt!

Reméljük, augusztus 7-ig semmiképp nem cseng le a Despacito-láz, ekkor érkezik hazánkba Luis Fonsi, és végre élőben is tombolhatunk slágerére. Ha nem akartok majd a koncerten halandzsázni, akkor most jól figyeljetek, ugyanis „megtanulhattok” spanyolul (nem, nem tanulhattok meg :) – a szerk.) egy vicces videó, illetve dal segítségével.

vous - 2017.07.31.
Hamarosan egész Budapest a Despacitóra nyomja: így „tanuljatok meg” spanyolul 4 perc alatt!

Amióta a Despacito téma lett, azóta emberek milliói akarnak megtanulni spanyolul. Nos, aki komolyan gondolja ezt a tervet, az most ne figyeljen, mert az alábbi videóból biztosan nem tanulja meg a spanyol jövő időt. 

Zenelejátszó-kisokos: annál, hogy mit hallgattok, sokkal fontosabb, hogy min hallgatjátok Mojzes Nóra

Papp Laci és mánnánikó – Ti értitek, miről énekelnek a rádióban?

Ugye emlékeztek még, amikor izgatottan ültünk a rádió előtt, kezünket görcsösen a REC gombon tartva, hátha kérik a mi számunkat, hogy aztán felvehessük, és éjjel-nappal azt hallgathassuk és énekelhessük? Énekelhessük? Halandzsázhassuk!

A videóban közismert spanyol szavak hangzanak el egymás után, totál random. De kit érdekel, amikor jó a dallam, és annyira fülbemászó, hogy garantáltan azt fogjátok egész héten énekelgetni.

Salsa, tequila, corazón, cerveza, muy bueno!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.