Világ

Nem nézitek az Outlandert? Na, majd mostantól fogjátok!

Ha sorozatrajongók vagytok, akkor Sam Heughan neve bizonyára ismerősen cseng, hiszen főszereplője az Outlander című sorozatnak. Ha nem nézitek a sorozatot, akkor is érdemes lentebb görgetnetek, ugyanis elképesztően csinos fotók érkeztek a színészről.

vous - 2017.07.26.
Nem nézitek az Outlandert? Na, majd mostantól fogjátok!

A 37 éves színész, Sam Heughan a dél-afrikai Men’s Health magazinnak állt félmeztelenül modellt, ezzel örömet szerezve sok százezer nőnek a földön. Persze az sem mellékes, hogy ez iszonyat jó reklám az Outlander harmadik évadának, ami idén ősszel érkezik.

thalia

„Halljátok, miben is volt a Marichuy?” – Teszteljétek, mennyit tudtok az egykori dél-amerikai sorozatokról!

Soñadoras, Titkok és szerelmek, Csacska angyal… Nem kell tovább sorolnom, hiszen már a címből rájöttetek, hová kattintottatok. Ha pedig itt vagytok, azt jelenti, hogy ti is imádtátok a régi dél-amerikai szappanoperákat. Tény: 2005 után is készültek hasonló sorozatok, de mind tudjuk, hogy azok meg se közelítették Paula Brachót és társait, mert ők utánozhatatlanok és nagyszerűek. Éppen ezért készítettem egy tesztet, melynek segítségével feleleveníthetitek az egykori telenovellák részleteit. 

„Azt hiszem, most fizikailag bármire képes vagyok – nyilván bizonyos határokon belül. A show folyamatosan változik, bármilyen kihíváshoz, amit ez a sorozat hozhat, hozzá kell igazodnom. Nem számít, hogy a hajón forgatunk vagy köteleken ugrálunk, vagy 15-ször veszünk fel egy harcjelenetet.”

Tudom, hogy a testem felkészült rá! 

Az a helyzet, hogy ezt már mi is biztosan tudjuk, és azt is, hogy melyik sorozatot fogjátok elkezdeni legközelebb.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek