Egyéb kategória

Nem kellett sokat várni: elmónikásodott az Anikó#show – balhé!

Nem írom, hogy én megmondtam, de bebizonyosodott az, amit nagyon nem szerettünk volna: megvolt az első mónikás balhé az Anikó#show-ban.

vous - 2017.07.25.
Nem kellett sokat várni: elmónikásodott az Anikó#show – balhé!

Amikor nagy reményekkel elindult az Anikó#show, én valóban el tudtam képzelni, hogy egy kulturált kibeszélőshow-val gazdagodtunk. Eddig minden stimmelt is – bár azt, hogy Anikóból egészen jó műsorvezető lehet, kár volt kijelenteni egy adás után –, beszélni és viselkedni is tudó szereplők, exvalóságshow-hősök jelentek meg a műsorban.

A hétfői adás alkalmával viszont bebizonyosodott, hogy az Anikó#show is ugyanabba az irányba tart, mint elődje. 

Anikó sajnos nyomába sem ér Mónikának, elmaradnak a kemény kioktatások, odaszólások, van azonban „hűűű” meg „hááá”, és „az erőszak nem old meg semmit” duma… Szóval megérkezett, amire vártunk: az Anikó#show elmónikásodott. 

Íme!

Kavarás a miskolci Avas lakótelepen…

Felállok, eszküszöm, nem tudom, mit csinálok veled… menjek? Ismer az egész Avas, hogy én milyen vagyok!

Objektum doboz

Sajnálom!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!