Egyéb kategória

A rozéimádat továbbra is tarol: ezúttal az illatát dobták piacra

Őrület, hogy mennyire rákattant mindenki a rozé jelzőre az elmúlt hónapokban. Ez a szín gyakorlatilag végigsöpört a divatvilágon, és mindenhová beférkőzött, ahová csak tudott.

vous - 2017.07.21.
A rozéimádat továbbra is tarol: ezúttal az illatát dobták piacra

Még a rozé gumimacikkal kezdődött az egész, aztán jött a rozé haj, majd a rozé csoki, utána pedig a sminkpalettákon is átvette az uralmat. Most pedig kiderült, hogy a rozénak nemcsak színe és íze van, hanem illata is.

rosé csoki

Elrabolta a szívünket a rózsaszín 2.0 – Nagy Sándor is a rózsaaranyat választotta volna

A legaktívabb forradalmár pedig kétségkívül a rózsaarany, rosegold vagy rozéarany, kinek hogy tetszik. Ha ez a szín történelmi személyiség lenne, akkor Nagy Sándor nevét kapná. A rosegold egy igazi hódító. Olyannyira, hogy a VOUS-lányok szívét is hamar elrabolta, és utánajártunk a szín történetének.

Ugyanis piacra dobták a – kapaszkodjatok meg – rozé illatú dezodort. Ez egy limitált csomag, és a rozé illat a sangria és mimóza illatú dezodor mellé került. A márka egyébként a természetes kozmetikumokra esküszik, azaz nem használ alumíniumot és parabént a termékeik előállításakor. Az illata a rozéborra hajaz, bár vannak azért feltevéseim arról, hogy nem olyan vonzó dolog alkoholfelhőt párologtatni a hónaljunkból. 

Objektum doboz

Mindenesetre az emberek annyira rákattantak, hogy újabb, nagyobb mennyiséget kellett gyártaniuk.

Ti használnátok?

Ajánlott cikkek