Egyéb kategória

A rozéimádat továbbra is tarol: ezúttal az illatát dobták piacra

Őrület, hogy mennyire rákattant mindenki a rozé jelzőre az elmúlt hónapokban. Ez a szín gyakorlatilag végigsöpört a divatvilágon, és mindenhová beférkőzött, ahová csak tudott.

vous - 2017.07.21.
A rozéimádat továbbra is tarol: ezúttal az illatát dobták piacra

Még a rozé gumimacikkal kezdődött az egész, aztán jött a rozé haj, majd a rozé csoki, utána pedig a sminkpalettákon is átvette az uralmat. Most pedig kiderült, hogy a rozénak nemcsak színe és íze van, hanem illata is.

rosé csoki

Elrabolta a szívünket a rózsaszín 2.0 – Nagy Sándor is a rózsaaranyat választotta volna

A legaktívabb forradalmár pedig kétségkívül a rózsaarany, rosegold vagy rozéarany, kinek hogy tetszik. Ha ez a szín történelmi személyiség lenne, akkor Nagy Sándor nevét kapná. A rosegold egy igazi hódító. Olyannyira, hogy a VOUS-lányok szívét is hamar elrabolta, és utánajártunk a szín történetének.

Ugyanis piacra dobták a – kapaszkodjatok meg – rozé illatú dezodort. Ez egy limitált csomag, és a rozé illat a sangria és mimóza illatú dezodor mellé került. A márka egyébként a természetes kozmetikumokra esküszik, azaz nem használ alumíniumot és parabént a termékeik előállításakor. Az illata a rozéborra hajaz, bár vannak azért feltevéseim arról, hogy nem olyan vonzó dolog alkoholfelhőt párologtatni a hónaljunkból. 

Objektum doboz

Mindenesetre az emberek annyira rákattantak, hogy újabb, nagyobb mennyiséget kellett gyártaniuk.

Ti használnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.