Egyéb kategória

Minden, amit a készülő Hé, Arnold! mozifilmről tudnotok kell

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni a Hé, Arnold! című mesét, és az is majdnem biztos, hogy mindannyian imádtuk. Ami pedig 2017 novemberében érkezik, még inkább imádni fogjuk: ekkor érkezik a Hey, Arnold! – The Jungle Movie egész estés reboot! Itt van minden, amit tudni lehet róla.

vous - 2017.07.06.
Minden, amit a készülő Hé, Arnold! mozifilmről tudnotok kell

Nagyjából egy éve robbant, hogy mozifilm készül a legendás meséből, érkezik a Hé, Arnold! animációs mozifilm. Azóta több minden kiderült a készülő filmről, többek között az is, hogy

Hey, Arnold! – The Jungle Movie igyekszik majd minden levegőben lógó kérdésre választ adni, többek között arra is, hogy mi a helyzet Arnold szüleivel.

A meséből csak annyit tudunk, hogy Arnold szülei kalandorok, és valami miatt soha nem térhettek vissza a fiukhoz. 

Arnold azonban mindenképpen San Lorenzóba akar utazni, hogy megtalálja a szüleit. Ezért egy fogalmazást ír, amellyel megnyer egy pályázatot, így az egész osztály vele utazhat. A történetből nemcsak az derül ki, hogy hol vannak Arnold szülei, de arra is választ kapunk, hogy mi Arnold vezetékneve, és hogy vajon ő és Helga Pataki végül összejönnek-e.

helga

Pillanatok, mikor mindannyian a Hé, Arnold! Helgái vagyunk

Ha ti is a '90-es években nőttetek fel, akkor tudjátok, hogy a legjobb rajzfilm a Hé, Arnold! volt. Imádtam a futballfejű haverunk kalandjait, na meg a másik főszereplőt, Helga Patakit, aki titkon szerelmes volt Arnoldba. Helga azonban gondoskodott róla, hogy ez örökre titokban maradjon. Nem emlékeztet ez titeket valakire?

Az eredeti angol szinkroncsapat is visszatér, akik korábban kölcsönözték a hangjukat a karektereknek, a magyar szinkronról még a wikipediának sincsenek információi.

A filmhez egyelőre még nem érkezett előzetes, de van egy videó, ami szemlélteti, hogyan fognak kinézni majd a karakterek.

Objektum doboz

Mi már nagyon várjuk!

Ajánlott cikkek