Egyéb kategória

Szemöldöknyomda: minden sminkrémálmunk eloszlatója?

Bizonyára igen kedves emléket őriztek arról, amikor kisgyerekként nyomda került a kezetekbe. Az emlékeket feleleveníthetitek, ugyanis a nagylányok neszesszerjébe is kerülhet nyomda, szemöldöknyomda egészen pontosan.

vous - 2017.06.12.
Szemöldöknyomda: minden sminkrémálmunk eloszlatója?

Nem is olyan régen megmutattam nektek egy egészen új szemöldöksmink-trendet, EZT. Hogy ez divatba kerüljön, sokkal utcaképesebbb verziónak kellene befutnia, azonban itt van nekünk egy másik szemöldökcucc, konkrétan a szemöldöknyomda.

Így működik

Objektum doboz

Nem vagyok benne biztos, hogy minden igényt kielégítő szépségcuccal gazdagodott a világ, bőven kell a nyomdázás után is korrrigálni, hiszen pontosan ugyanolyan formát, mint a szemöldökünk kizárt, hogy legyártottak volna. A fültisztító pálcikákra szükség lesz, ha adunk egy esélyt a nyomdának.

A videómegosztókon már több szépségvlogger tesztelte, egyikőjük sem volt maradéktalanul elájulva tőlük. Beigazolódott, amit sejtettünk: közel sem tökéletes a cucc.

Objektum doboz

Esetleg ti próbáltátok már, láttatok hasonlót? Írjátok meg nekünk!

emma

Ár-érték arányban verhetetlenek, népszerűek, mégis alig ismerjük őket: koreaibeauty-lista a legjobb termékekkel

A koreai kozmetikumok népszerűsége fénysebességgel növekszik. Nem csoda, hiszen két dologban is verhetetlenek: árban és hatóanyagokban. Ráadásul hiába készülnek a világ másik felén, az eBayről bárki megrendelheti őket, és meglepően gyorsan házhoz hozza őket a postás. Persze nem mindegy, ki mit rendel – de jövünk és segítünk: mutatjuk, mit érdemes kipróbálni. 

Címkék: #nyomda #szemöldök
Ajánlott cikkek