Egyéb kategória

3 szemöldökmítosz, aminek eddig ti is bedőltetek

Most, hogy a szép, természetes szemöldökök egyre trendibbek, egyre több időt és energiát fordítunk arra, hogy megfelelően ápoljuk őket. Ha ti is a tökéletes szemöldökről ábrándoztok, akkor ennek a három mítosznak többé nem szabad bedőlni!

vous - 2016.11.10.
3 szemöldökmítosz, aminek eddig ti is bedőltetek

A szemöldökeink nagyon is fontosak. Nemcsak azért, mert nagy szerepet játszanak a kommunikációban, hanem azért is, mert ezek adnak keretet az arcunknak. Ha egy picit módosítunk rajtuk, akár az egész arcunk is másnak tűnhet. Éppen ezért fontos, hogy a következő három szemöldökmítosznak többé ti se dőljetek be!

1. A szemöldök másképp nő vissza a szemöldökszedés, gyantázás után

Ezek a módszerek segítenek abban, hogy átalakítsák a szömöldökötök formáját – egy ideig. A szőrszálak ugyanis ugyanúgy visszanőnek nagyjából négy hét alatt, így a szemöldökötök nem lesz se dúsabb, se vékonyabb – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

2. Létezik olyan szemöldökforma, ami mindenkinek jól áll

Hazugság! Az, hogy kinek milyen szemöldök áll jól az arcformától függ. És mivel nincs két egyforma arc, így a legjobb, ha hagyjátok, hogy a kozmetikusok segítsen nektek megtalálni a tökéletes szemöldököt.  

Objektum doboz

3. Ha túlságosan kiszeditek a szemöldökötöket, az soha többé nem fog rendesen visszanőni

Nos, ez félig mítosz, félig igazság. A szakértők szerint ugyanis a túlzott szőrtelenítés és az agresszív bőrápoló kezelés valóban okozhatja azt, hogy megritkul a szemöldökünk. Azonban még ebben az esetben is van remény, mert a kókuszolaj és a ricinusolaj csodákra képes! 

Objektum doboz

Ide kattintva pedig 7 szemöldkgyilkos módszert találtok, amit azonnal érdemes elfelejtenetek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.