Egyéb kategória

Iszak Eszti bemutatta saját ruhamárkáját, Janicsák Veca pedig szakított kislánya édesapjával

Csütörtök lévén beleugrottunk a bulvár óceánjába és megnéztük, mi történt a hazai és külföldi hírességekkel.

vous - 2017.05.18.
Iszak Eszti bemutatta saját ruhamárkáját, Janicsák Veca pedig szakított kislánya édesapjával

Iszak Eszti saját ruhamárkával dobbantott

Iszak Eszti ISAAN néven hozta létre saját ruhamárkáját. A sajtóbemutatón Eszti elmondta, hogy saját maga tervezi a ruhákat. 

„Az ihletet az utazásaimból és a zenék adta örömből merítem. A kezdő kollekcióm színei és stílusa a tengerparti életérzést idézik, a szabadságot és a harmóniát szimbolizálják. Sok szeretettel terveztem a kollekció minden darabját számotokra, bízva abban, hogy a viselésük boldogsággal tölt majd el titeket”

– mondja Eszti.

Jennifer Lawrence sosem festett ilyen borzalmasan

Jennifer Lawrence új filmjének plakátján kitépi a szívét. A Mother! című filmben Jennifer mellett feltűnik Michelle Pfeiffer és Javier Bardem is, a rendező pedig a fiatal színésznő jelenlegi kedvese, Darren Aronofsky. A Mother!-t október 13-án mutatják be az amerikai mozik.

Objektum doboz

Pápai Jocit nagyobb keblekkel fogadta felesége az Eurovízióról

Míg Pápai Joci az Eurovízión képviselte hazánkat, és rendkívül büszkévé tett minket a 8. helyezéssel, felesége megnagyobbíttatta kebleit. 

Ő akarta ezt a változást, nekem tökéletesen megfelelt eredeti állapotában is. Régóta vágyott rá, és mondtam neki, hogy ha ennyire szeretné, akkor csináltassa meg. Ő úgy döntött, hogy megműtteti magát, én pedig természetesen támogattam ebben. Hiszen ez alap” – nyilatkozta Joci a Borsnak.

Objektum doboz

Janicsák Veca szakított kislánya édesapjával

Janicsák Veca és Ábel, másfél éves kislányának édesapja már nem alkot egy párt – olvasható a Story magazinban. Veca elmondta, hogy békésen váltak el, és örül, hogy továbbra is barátok tudnak maradni. Leszögezte, nem harmadik személy miatt történt a szakítás.

Objektum doboz

Erdélyi Mónika szerint nem Nádai Anikónak való a kibeszélőshow

Mint ismeretes, Nádai Anikó lesz az új Mónika Show egyik műsorvezetője. A kibeszélőshow egykori háziasszony, Erdélyi Mónika a Blikknek nyilatkozott utódjáról.

Az a fiatal lány kb. 50 kiló vasággyal, és azért ezt fizikumban is bírni kell. Mi akkor három adást vettünk fel egy nap, és az 12 óra, de hát azt állva. Lehet, őt már leültetik, lesz olyan szerencsés… Jó kis iskola lesz neki. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek