Egyéb kategória

TOP 5 kedvenc dalunk az ide Eurovíziós Dalfesztiválról

Egy hét múlva, az az május 13-án szombaton rendezik meg 62. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét Kijevben. Meghallgattuk a versenyben lévő dalokat és már van 5 kedvencünk is!

vous - 2017.05.06.
TOP 5 kedvenc dalunk az ide Eurovíziós Dalfesztiválról

Februárban kiderült, hogy Magyarországot Pápai Joci – Origo című dalával képviselheti a 2017-es kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A megmérettetés hamarosan elérkezik, ugyanis Joci a második elődöntőben lép színpadra, május 11-én csütörtök este 7. fellépőként – az elő közvetítés pedig már 20:30-tól elkezdődik a DUNA Televízión.

Pápai Joci az Origót magyarul adja majd elő!

A döntőre május 13-án, szombaton kerül sor, ahol az elődöntökből továbbjutott legjobb 10-10 dal versenyezik. (Automatikusan a döntőbejut: a házigazda ország, egyben az előző év győztese: Ukrajna; és az "Öt Nagy" ország: Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, és Spanyolország)

euro

Oroszország nem vesz részt az idei Eurovíziós Dalfesztiválon – az ok egészen hihetetlen

Sokáig ment a huzavona állítólag, mire döntés született a kérdésben, de a lényeg ez: Oroszország visszalépett az Eurovíziós Dalfesztiváltól.

Amikor meghallottuk az indokot, nem is hittünk a fülünknek.

Már javában zajlanak a próbák – Pápai Joci posztolt is pár fotót az előkészületekről!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nemcsak a próbák a fogadóírodák is ezerrel pörögnek, jelenleg Olaszország győzelmét jósolják, míg az Origót a 17. helyre várják. Nos, ez még semmit sem jelent, sőt meghallgatva az induló dalokat, mi határozottan nem értünk egyet ezzel a listával. 

A VOUS-lányok kedvencei a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválről!

MACEDÓNIA: Jana Burčeska – Dance Alone

Objektum doboz

LENGYELORSZGÁG: Kasia Moś – Flashlight

Objektum doboz

IZRAEL: MRI – I Feel Alive

Objektum doboz

SVÉDORSZÁG: Robin Bengtsson – I Can't Go On

Objektum doboz

 MAGYARORSZÁG: Pápai Joci – Origo

Az idei mezőnyt nézve, keresve sem találtunk jobb dalt, mint az Origo, így természetesen minden elfogultság nélkül, írjuk, hogy a magyar dal a legjobb! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.