Egyéb kategória

TOP 5 kedvenc dalunk az ide Eurovíziós Dalfesztiválról

Egy hét múlva, az az május 13-án szombaton rendezik meg 62. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét Kijevben. Meghallgattuk a versenyben lévő dalokat és már van 5 kedvencünk is!

vous - 2017.05.06.
TOP 5 kedvenc dalunk az ide Eurovíziós Dalfesztiválról

Februárban kiderült, hogy Magyarországot Pápai Joci – Origo című dalával képviselheti a 2017-es kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A megmérettetés hamarosan elérkezik, ugyanis Joci a második elődöntőben lép színpadra, május 11-én csütörtök este 7. fellépőként – az elő közvetítés pedig már 20:30-tól elkezdődik a DUNA Televízión.

Pápai Joci az Origót magyarul adja majd elő!

A döntőre május 13-án, szombaton kerül sor, ahol az elődöntökből továbbjutott legjobb 10-10 dal versenyezik. (Automatikusan a döntőbejut: a házigazda ország, egyben az előző év győztese: Ukrajna; és az "Öt Nagy" ország: Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, és Spanyolország)

euro

Oroszország nem vesz részt az idei Eurovíziós Dalfesztiválon – az ok egészen hihetetlen

Sokáig ment a huzavona állítólag, mire döntés született a kérdésben, de a lényeg ez: Oroszország visszalépett az Eurovíziós Dalfesztiváltól.

Amikor meghallottuk az indokot, nem is hittünk a fülünknek.

Már javában zajlanak a próbák – Pápai Joci posztolt is pár fotót az előkészületekről!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nemcsak a próbák a fogadóírodák is ezerrel pörögnek, jelenleg Olaszország győzelmét jósolják, míg az Origót a 17. helyre várják. Nos, ez még semmit sem jelent, sőt meghallgatva az induló dalokat, mi határozottan nem értünk egyet ezzel a listával. 

A VOUS-lányok kedvencei a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválről!

MACEDÓNIA: Jana Burčeska – Dance Alone

Objektum doboz

LENGYELORSZGÁG: Kasia Moś – Flashlight

Objektum doboz

IZRAEL: MRI – I Feel Alive

Objektum doboz

SVÉDORSZÁG: Robin Bengtsson – I Can't Go On

Objektum doboz

 MAGYARORSZÁG: Pápai Joci – Origo

Az idei mezőnyt nézve, keresve sem találtunk jobb dalt, mint az Origo, így természetesen minden elfogultság nélkül, írjuk, hogy a magyar dal a legjobb! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon