Egyéb kategória

Ők a legnépszerűbb Disney-hercegek – Szavazzatok ti is a kedvencetekre!

Ha Disney, akkor legtöbbször mindenki a hercegnőkről beszél; a lovagokról, udvarlókról azért jóval kevesebbet lehet hallani. Pedig biztos vagyok benne, hogy nektek is megvan az abszolút kedvencetek. Szavazzatok ti is!

vous - 2017.01.27.
Ők a legnépszerűbb Disney-hercegek – Szavazzatok ti is a kedvencetekre!

Egy korábbi szavazásnál már eldöntöttétek, ki a kedvenc hercegnőtök Disney univerzumából. Az viszont még mindig kérdéses, vajon pasik terén mi a helyzet. Ahogy a neten nézelődtem, egy dolog nyilvánvalóvá vált számomra: Hamupipőke és Hófehérke udvarlói általában a legnagyobb kedvencek között szerepelnek, míg Aladdin és Flynn Rider (aki egyébként születését tekintve nem herceg, de sokan annak tekintik), valamiért a lista végén kullognak. De ez a VOUS-olvasóknál is így van? Döntsük el együtt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.