Egyéb kategória

A leggings lehet nadrág, de itt vannak a szabályok

A külföldi divatházak kollekciói azt mutatják, hogy elfelejthetjük azt a szabályt, miszerint a leggings nem nadrág. Azért ezt gondoljuk át!

vous - 2017.05.04.
A leggings lehet nadrág, de itt vannak a szabályok

Szinte már örök érvényű szabály, miszerint a leggings nem nadrág, ezért csak hosszú felsővel, tunikával hordható. De a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket, így mindenki látott már olyat, amit nem akart leggingset nadrágként hordva. A legszebb, hogy ezt a szabályt általában azok a nők szegik meg, akiknek nem kellene… 

Rosszindulat ide vagy oda, nem minden nő teste bírja el a leggingset nadrágként, sőt még a tökéletes testű nőknek sem feltétlenül előnyös ez a viselet.

Ha túl vékony az anyag, nem esztétikus, ha megmutatja a fehérneműnk színét, olyan, mintha meztelen lenne a viselője. Ugyanakkor fontos, hogy kellően összetartson, vastag anyagú leggingsszel szegjünk szabályt. Nem árt az egészséges önkritika sem: ha problémás a comb és a fenék, jobb a leggings eredeti funkcióját választani, még akkor is, ha a kifutókon lázadnak ez ellen. 

green zold ruha divat

Most akkor tényleg ez lesz a divat?! – Miért ne dőljetek be a buta szalagcímeknek?

Hihetetlen! Tragédia! Bemutatták az új férfikollekciót, van min nevetni! Szerencsétlen modellek – kacagjunk együtt! Most akkor TÉNYLEG ez lesz a DIVAT? Hova tűntek a divatbemutatókról az IGAZI FÉRFIAK? Alessandro Michele divattervező olyat tett a Guccival az elmúlt másfél évben, amire már nagy szüksége volt a márkának, mindeközben a nagyközönség attól retteg, hogy a férfiak nők lesznek, a nők meg mindent magukra aggatnak, ami a kezük ügyébe kerül. 

Jill Stuart

Forrás:
VOGUE

Versace

Forrás:
VOGUE

Giambattista Valli

Forrás:
VOGUE

Balenciaga

Forrás:
VOGUE

Stella McCartney 

Forrás:
VOGUE
Ajánlott cikkek