Egyéb kategória

Rihanna miért hiszi magáról, hogy van érzéke az ékszertervezéshez? Ezt üzenjük neked, RiRi

Rihanna már megint nem bírt magával, és olyanba vágta a fejszéjét, amit talán inkább másra kellett volna hagynia. Ezúttal ugyanis ékszertervezőnek képzelte magát... Pedig, RiRi, közel sem vagy az.

vous - 2017.04.14.
Rihanna miért hiszi magáról, hogy van érzéke az ékszertervezéshez? Ezt üzenjük neked, RiRi

Nem mindenki fotós, akinek volt már egyszer a kezében kamera, és nem mindenki ékszertervező, aki csinált már életében egy nyakláncot. Én is fűztem magamnak kiskoromban gyöngyökből karkötőt, mégsem akartam eladni azokat horribilis áron a szomszéd gyerekeknek. Rihanna ezt valamivel nagyobb pályán űzi. Most ugyanis a világ egyik legnagyobb ékszermárkájával, a Chopard-ral állt össze, és olyat alkottak, amitől

elállt a szavunk. De nem örömünkben.

Forrás:
chopard.com

Volt már ilyen korábban is, amikor Rihanna a Manolo Blahnik számára megálmodta azokat az ocsmány farmer combcsizmákat.

Objektum doboz

Meg egyébként sem új keletű dolog, hogy a híres emberek saját nevükkel fémjelzett cuccokat dobnak piacra, nyilván az emberek veszik is, mint a cukrot, függetlenül attól, hogy valami sokkal szebbet és különlegesebbet kaphatnának sokkal kevesebbért mondjuk egy helyi tervezőtől.

RiRi drága tényleg nagyon drága, a Chopard számára készített ékszerei között egy egyszerű gyűrű 1460 dollárnál, egy pár fülbevaló pedig 3970 dollárnál kezdődik (!), ami átszámolva kb. 428 000 és 1 165 000 forint… Ráadásul a kollekciót hiába úgy írják le, mint az urbánus sikk és a klasszikus glamúr találkozását, az ékszerek egészen jellegtelenek, és semmi karakterük sincs.

Forrás:
chopard.com

Persze tökéletesen hordható darabok, de őszintén szólva bármikor szívesebben viselnénk egy Visy Dóri (dorivisy) vagy egy Kármán Orsi (Karman Jewelry) által tervezett darabot.

Bocs, RiRi, inkább a szigetes koncertedbe kellett volna ezt az energiát fektetned.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!