Egyéb kategória

Rihanna miért hiszi magáról, hogy van érzéke az ékszertervezéshez? Ezt üzenjük neked, RiRi

Rihanna már megint nem bírt magával, és olyanba vágta a fejszéjét, amit talán inkább másra kellett volna hagynia. Ezúttal ugyanis ékszertervezőnek képzelte magát... Pedig, RiRi, közel sem vagy az.

vous - 2017.04.14.
Rihanna miért hiszi magáról, hogy van érzéke az ékszertervezéshez? Ezt üzenjük neked, RiRi

Nem mindenki fotós, akinek volt már egyszer a kezében kamera, és nem mindenki ékszertervező, aki csinált már életében egy nyakláncot. Én is fűztem magamnak kiskoromban gyöngyökből karkötőt, mégsem akartam eladni azokat horribilis áron a szomszéd gyerekeknek. Rihanna ezt valamivel nagyobb pályán űzi. Most ugyanis a világ egyik legnagyobb ékszermárkájával, a Chopard-ral állt össze, és olyat alkottak, amitől

elállt a szavunk. De nem örömünkben.

Forrás:
chopard.com

Volt már ilyen korábban is, amikor Rihanna a Manolo Blahnik számára megálmodta azokat az ocsmány farmer combcsizmákat.

Objektum doboz

Meg egyébként sem új keletű dolog, hogy a híres emberek saját nevükkel fémjelzett cuccokat dobnak piacra, nyilván az emberek veszik is, mint a cukrot, függetlenül attól, hogy valami sokkal szebbet és különlegesebbet kaphatnának sokkal kevesebbért mondjuk egy helyi tervezőtől.

RiRi drága tényleg nagyon drága, a Chopard számára készített ékszerei között egy egyszerű gyűrű 1460 dollárnál, egy pár fülbevaló pedig 3970 dollárnál kezdődik (!), ami átszámolva kb. 428 000 és 1 165 000 forint… Ráadásul a kollekciót hiába úgy írják le, mint az urbánus sikk és a klasszikus glamúr találkozását, az ékszerek egészen jellegtelenek, és semmi karakterük sincs.

Forrás:
chopard.com

Persze tökéletesen hordható darabok, de őszintén szólva bármikor szívesebben viselnénk egy Visy Dóri (dorivisy) vagy egy Kármán Orsi (Karman Jewelry) által tervezett darabot.

Bocs, RiRi, inkább a szigetes koncertedbe kellett volna ezt az energiát fektetned.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.