Egyéb kategória

Mosolygós, cuki videó került elő Heath Ledgerről

Heath Ledger 9 évvel ezelőtt hunyt el, de emléke nagyon is él. Barátai és szerettei dokumetumfilmet készítettek az életéről, amiből újabb házi videó látott napvilágot.

vous - 2017.04.14.
Mosolygós, cuki videó került elő Heath Ledgerről

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy dokumentumfilm készült Heath Ledger életéről, sőt, már a trailert is láthattátok. Most pedig egy újabb videó szivárgott ki a filmből, ami egészen megdobogtatta a szívünket. A mindig is kissé nyugtalannak tűnő és a világ súlyát magán cipelő színészt ugyanis sosem láthattuk ilyen felszabadultnak és boldognak.

A felvételen Heath egyszer egy kézi kamerával bolondozik, aztán akusztikus gitározik, majd meztelen felsőtesttel kosarazik. Pont, mint egy normális fiatal.

Objektum doboz

A barátai szerint a színész utolsó heteiben nagyon rossz lelkiállapotban volt, a Michelle Williamsszel történő szakításán sem tudta túltenni magát, tüdőgyulladással küzdött, és közben reggeltől estig forgatott.

Hiányzott a kedvese, hiányzott neki a családja és hiányzott a kislánya. Mindennél jobban szerette volna látni, átölelni őt és játszani vele. Rendkívül boldogtalan és letört volt.

Objektum doboz

A dokumentumfilm május 27-én debütál a Spike TV-n.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.