Egyéb kategória

Mosolygós, cuki videó került elő Heath Ledgerről

Heath Ledger 9 évvel ezelőtt hunyt el, de emléke nagyon is él. Barátai és szerettei dokumetumfilmet készítettek az életéről, amiből újabb házi videó látott napvilágot.

vous - 2017.04.14.
Mosolygós, cuki videó került elő Heath Ledgerről

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy dokumentumfilm készült Heath Ledger életéről, sőt, már a trailert is láthattátok. Most pedig egy újabb videó szivárgott ki a filmből, ami egészen megdobogtatta a szívünket. A mindig is kissé nyugtalannak tűnő és a világ súlyát magán cipelő színészt ugyanis sosem láthattuk ilyen felszabadultnak és boldognak.

A felvételen Heath egyszer egy kézi kamerával bolondozik, aztán akusztikus gitározik, majd meztelen felsőtesttel kosarazik. Pont, mint egy normális fiatal.

Objektum doboz

A barátai szerint a színész utolsó heteiben nagyon rossz lelkiállapotban volt, a Michelle Williamsszel történő szakításán sem tudta túltenni magát, tüdőgyulladással küzdött, és közben reggeltől estig forgatott.

Hiányzott a kedvese, hiányzott neki a családja és hiányzott a kislánya. Mindennél jobban szerette volna látni, átölelni őt és játszani vele. Rendkívül boldogtalan és letört volt.

Objektum doboz

A dokumentumfilm május 27-én debütál a Spike TV-n.

Ajánlott cikkek