Egyéb kategória

Egyetlen másodpercre sem feledkeznek meg róla: így emlékezett Vin Diesel Paul Walkerre

Hétvégén tartották meg a Halálos iramban 8. premierjét, ahol a színészek is jelen voltak. Vin Diesel pedig ezúttal sem feledkezett meg legjobb barátjáról, a 2013-ban elhunyt Paul Walkerről.

vous - 2017.04.10.
Egyetlen másodpercre sem feledkeznek meg róla: így emlékezett Vin Diesel Paul Walkerre

Paul Walker hirtelen halála mindenkit megrendített, különösen közeli barátait, akikkel a Halálos iramban című filmeken dolgoztak együtt. Azóta eltelt közel négy év, de a forgatásokon a mai napig egyetlen pillanatra sem feledkeznek meg róla, ezt Vin Diesel az új film premierjén el is mesélte.

„Szeretném, ha tudnátok, hogy nem volt egyetlen másodperce sem a forgatásoknak, egyetlen perce, sőt egyetlen nap sem, amikor ne gondoltunk volna az én testvéremre, Pablóra, és arra, hogyan hozzuk vissza a filmbe és mutassuk meg őt úgy, hogy arra büszke legyen” – írja az EW.

Azt is hozzátette, hogy bár elképesztően tehetséges emberek szerepelnek a filmben, ha Paul Walker nem fektetett volna ennyi energiát ebbe a sorozatba, valószínűleg nem is lenne folytatás. Mindezt az iránta érzett szeretet miatt tették meg, és remélte, hogy lélekben ott volt velük a premieren.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.