Egyéb kategória

A vicces ok, amiért Barack Obama esküvői tortát küldött Eva Longoriának

A gyönyörű színésznő tavaly mondta ki a boldogító igent, férjével, Pepe Bastonnal pedig azóta is a felhők felett járnak. Eva most egy interjúban elárulta, hogy a nagy napra az egykori elnöktől is kapott ajándékot; az ok pedig nagyon vicces!

vous - 2017.04.05.
A vicces ok, amiért Barack Obama esküvői tortát küldött Eva Longoriának

Eva Longoria mexikói esküvője igazi álomlagzi volt, a nászúton készült fotók pedig csak még inkább megerősítették a tényt, hogy férjével mennyire összepasszolnak. Ezzel pedig nemcsak mi vagyunk így, hanem Barack Obama is, aki úgy véli, Eva és Pepe egyszerűen tökéletesek együtt – írja a HelloMagazine.

A színésznő és férje még akkor járt a Fehér Házban, amikor csak randizgattak egymással, Obama pedig nekik szegezte a kérdést:

„Pepe, miért nem veszed el feleségül Evát?” A kérdés pedig annyira meglepte a srácot, hogy csak egy „oh” jött ki a száján.

Objektum doboz

A vicc viszont, hogy amikor a páros kimondta a boldogító igent, az egykori elnök nem feledkezett meg a beszélgetésről, és ajándékba küldött nekik egy tortát, mellékelve egy üzenettel:

„Milyen jó, hogy ez az én ötletem volt, és megcsináltátok.”

Bár azt eddig is tudtuk, hogy Barack Obama mennyire szórakoztató személy, ez a sztori csak még inkább megerősítette bennünk ezt a véleményt. Evának és férjének pedig nagyon sok boldogságot kívánunk a jövőben is!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.