Egyéb kategória

Nagyon idegesítőek, de imádjuk őket: 8 dolog, amit azok érthetnek, akik fiútestvérekkel nőttek fel

Amikor valaki sok fiú társaságában nő fel, legyenek azok a rokonai vagy csak szimplán a szomszéd gyerekek mind ellenkező neműek, az a személyiségre is kihatással van. Szerintem sokszor nagyon pozitívan, és el is mesélem, miért.

vous - 2017.04.02.
Nagyon idegesítőek, de imádjuk őket: 8 dolog, amit azok érthetnek, akik fiútestvérekkel nőttek fel

Gyerekkoromban szinte folyton fiúkkal lógtam együtt, ami nem csoda, tekintve, hogy két öcsém és két mostohabátyám is van. A baráti társaságuk is csak srácokból állt, úgyhogy talán mondanom sem kell, de a lányos programokat máshol kellett leszerveznem. Ettől függetlenül imádtam ezt az időszakot, mert olyan hobbikat is megszerettem, amiket lehet, hogy egyébként nem tettem volna. Ezért össze is gyűjtöttem azokat a dolgokat, amiket azok a lányok értenek meg igazán, akik fiútesókkal nőttek fel.

1. Nem létezik túl sok kaja

A fiúk, különösen tiniként, imádnak enni. Kicsit már furcsa is egy nő szemével nézve, hogy mennyi kaját bírnak eltüntetni a családi ebédeken, és sosem laknak igazán jól. Ha meg mégis, azért a desszertnek akkor is marad helye. Úgyhogy egy biztos: nem sok kaja marad meg a kutyusoknak.

Objektum doboz

2. Fiús szórakozások

Míg a lányos testvérek Barbie babáztak, vagy hercegnőset játszottak, ti fociztatok. Vagy kosaraztatok. Vagy távirányítós autóztatok, esetleg sárkányt eregettetek; és az igazat megvallva egy cseppet sem bánjátok, hogy így alakult.

Objektum doboz

3. Számítógépes játékok minden mennyiségben

Mivel a fiúk többsége szívesen kockulta át tiniként az egész napot, ez rátok is átragadt. Call of Duty, Need For Speed, GTA – imádtatok leülni a gép elé, és beletemetkezni a játékok világába.

Objektum doboz

4. A fiúk is lassúak

Ha valamit, akkor azt megtanulhattátok, hogy nem a lányok készülnek el mindig utoljára. Valójában a fiúk ugyanolyan lassúra tudják venni a tempót, ha indulni kell valahova; ti pedig meg sem tudjátok számolni, hányszor kellett a nappaliban üldögélnetek, míg rájuk vártatok.

Objektum doboz

5. Mindenki megelőz a növésben

Előbb-utóbb igazi törpének érzitek magatokat, ugyanis még a 6 évvel fiatalabb öcsétek is elkezd megnőni, és tuti, hogy legalább 10 centivel leköröz titeket.

Objektum doboz

6. A született testőrök

A fiútestvérek olyanok, mint a fizetetlen testőrök. Ha valami baj történik veletek, vagy megbántottak, a tesóitok tuti, hogy átmennek igazi védelmezőbe!

Objektum doboz

7. Sok fiúbarátotok van

Nekik köszönhetően rengeteg fiúbarátotok van. Hála a sok-sok évnek és rutinnak, lazán szóba elegyedtek bármilyen sráccal, és gyorsan igazi haverokká váltok.

Objektum doboz

8. Imádjuk őket!

És bár a fiútesók néha a világ legidegesítőbb teremtései, hála a beszólásoknak és bosszantó megjegyzéseknek, a világ minden kincséért sem cserélnétek el őket.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek