Egyéb kategória

Jennifer Lawrence és Chris Pratt bakiparádéja tényleg parádésra sikerült! Jobb, mint a közös filmjük volt

Jennifer Lawrence és Chris Pratt jelenleg Hollywood két legfényesebb csillaga (kis túlzással), ezért is vártuk anno nagyon közös filmjüket, az Utazókat. A mozi nagy csalódás lett, mert a két színész között alapvetően megvan a kémia. Csak nem a vásznon, hanem inkább a valóságban.

vous - 2017.04.01.
Jennifer Lawrence és Chris Pratt bakiparádéja tényleg parádésra sikerült! Jobb, mint a közös filmjük volt

Jennifer Lawrence-t a filmkritikusok, a nézők és úgy általában mindenki imádni szokta. Én mégsem rajongok érte annyira, mert szerintem színésznőként abszolút túlértékelt. Sokkal tehetségesebb kortársai is vannak, és minél több filmben látom őt, annál erősebb bennem ez az érzés. Az Utazók (Passengers) című alkotás láttán sem változott a véleményem. Amíg Chris Pratt hozza a kötelezőt (bár a film neki sem nyújt túl sok lehetőséget a csillogásra), addig Jen végig egysíkú marad.

Az egész mozi csalódás volt, pedig a két színész az életben egészen jól kijött egymással, sőt. Minden megnyilvánulásuk alapján úgy tűnt, nagyon működik köztük a kémia, értik és szeretik is egymás humorát. Ha a film alapján ezt nem hittük volna el, a bakiparádé mindenért kárpótol.

Ebbe a 2 percbe több élet szorult, mint abba a 2 órába.

Ahogy Chris Pratt Bruce Willist utánozza, vagy ahogy J-Law elneveti magát a saját béna alakításán, az megcsinálta a napunkat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.