Egyéb kategória

15 rémes, idegesítő és kínos dolog, amit minden nő utál!

A társadalom a tökéletességet dörgöli a gyengébbik nem orra alá a fellelhető összes platformon, ám azokról az apró kulisszatitkokról sosem szól a fáma, amikkel nők milliói szembesülnek nap mint nap.

vous - 2017.03.31.
15 rémes, idegesítő és kínos dolog, amit minden nő utál!

Félúton a „skatulyából húztak ki” és a „már megint késésben vagyok” közt található az az apró kis halmaz, amibe azok a dolgok lapulnak, melyek néha a sírba visznek, még akkor is, ha nem beszélünk róla. Azt gondoltuk, ismét felállítunk egy görbe tükröt, mert „női gondok” témakörben még mindig van pár kimondatlan, de valahol mégis mosolyra fakasztó dolog.

Kifogyni a szárazsamponból! Francba!

Tény és való, hogy a rendszeres hajmosást semmi se válthatja fel-, illetve ki, de egy bizonyos kor után az egyik legfontosabb mentőöv lehet.

beyoncé knowles

7 idegesítő sztereotípia, amit minden nő utál hallani

Nem, ez most nem a nők vs. pasik cikk lesz. Ez az a cikk lesz, ahol végre elmondjuk, mik azok a sztereotípiák rólunk, nőkről, amiket ideje lenne sürgősen elfelejteni. 

A cikk ITT folytatódik.

Rúzsfolt

A sminketek tökéletes – persze gondoljátok ti, mert jóval később a női mosdóban szembesültök azzal, hogy bizony a fogatok rúzsfoltos. Már csak arra tudtok gondolni: „A fenébe, vajon mióta?”

Instant manikűr

Észrevesztek egy apró kis száraz bőrdarabod a körmötök mellett, és azt gondoljátok, hogy most ezt kivételesen el tudjátok távolítani úgy, hogy semmi nagyobb gond nem lesz majd. Hát nem!

A cikk folytatása ITT jön!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!