Egyéb kategória

Tom Hardy minket is elaltathatna – érces hangon mond esti mesét, amit bármeddig elhallgatnánk

A BBC gyerekeknek szóló csatornáján fut egy elég népszerű sorozat: néha híres színészek mondják el az esti mesét. Tom Hardy már a harmadik alkalommal jelent meg a műsorban, az internet népe pedig megőrült. Főleg az anyukák.

vous - 2017.03.28.
Tom Hardy minket is elaltathatna – érces hangon mond esti mesét, amit bármeddig elhallgatnánk

A CBeebies Bedtime Stories című műsorának érdekessége, hogy az esti mesét sztárok mondják el. David Hasselhoff, Sir Patrick Stewart, Isla Fisher, James McAvoy, Rosamund Pike és Simon Pegg mellett Tom Hardy is szerepelt már a műsorban, ráadásul többször is, mert annyira imádnivaló, hogy állandóan visszahívják.

Tom egy nagyon cuki 8 éves kisfiú apukája, második gyerekéről pedig olyan keveset tudni, hogy azt sem tudjuk, fiú vagy lány. Mindenesetre már nagyon mehet neki a meseolvasás, legalábbis gyerekek, nők és férfiak milliói vannak odáig a mesélős videóiért.

Legutóbb a brit „anyák napján”, március 26-án adta elő a There's a Bear on my Chair, azaz Egy medve ül a székemen című mesét, ami egy kisegér és egy maci barátságáról szól.

A mesében volt egy ilyen kis rész is:

Talán meg kellene ijesztenem a medvét. Majd kiugrok elé az alsónadrágomban.

Objektum doboz

A legtöbb anyuka reakciója persze az volt, hogy őket sem zavarná, ha Tom Hardy kiugrana a tévéképernyőjükből az alsónadrágjában. Néhányan odáig mentek, hogy miután a kicsiket sikeresen lefektették aludni, újra meg újra megnézték a színész meséjét kizárólag a saját szórakoztatásukra…

Én már tudom: ha megszületik majd a kisbabám, minden este Tom Hardyra fogunk elaludni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek