Egyéb kategória

Jól titkolták! Cheryl Cole már világra is hozta a babáját

Alig egy hónapja írtuk meg, hogy most már biztos: Cheryl Cole és párja, Liam Payne babát várnak. Nos, újabb jó hírt oszthatunk meg veletek. A baba március 22-én világra is jött, amit szombat éjjel jelentettek be az Instagramon.

vous - 2017.03.26.
Jól titkolták! Cheryl Cole már világra is hozta a babáját

Úgy tűnik, ez a gólyahírek hete: a svéd hercegi pár bejelentette, hogy második babájukkal várandósak, Amanda Seyfried világra hozta első kislányát, most pedig Cheryl Cole-ról derült ki ugyanez. Az énekesnő és 10 évvel fiatalabb zenész párja, aki a One Direction egyik tagja elég sokáig titkolták, hogy gyereket várnak, tulajdonképpen most már kiszámolhatjuk, hogy 8 teljes hónapon át rajtuk kívül senki nem volt biztos benne, lesz-e új jövevény vagy sem.

Február végén mutatta meg végre Cheryl igencsak gömbölyű pocakját, aztán ezen a héten szerdán, március 22-én világra is jött a kicsi. Liammel egy kisfiú boldog szülei lettek, akinek egyelőre nincs neve.

A hírt Liam így osztotta meg az Instagram-oldalán:

A közeli barátaim és a családom tudják, hogy nagyon kevés olyan helyzet van, amikor elakad a szavam. Wow! Leírhatatlanul boldog vagyok, hogy a kisfiunk a világra jött, ezt a pillanatot sosem fogom elfelejteni, ez eddigi életem legkedvesebb emléke. Nem tudnám ennél jobban csodálni az anyukáját sem, sem azt, ahogyan ezt az egészet viselte, valóra váltotta az álmaimat. Még nem adtunk nevet a kicsinek, de már most elrabolja a szíveket, az enyémet is beleértve. Áldottnak érzem magam. Boldog anyák napját!

Objektum doboz

Cheryl ugyanazt a fotót osztotta meg, mint kedvese az alábbi üzenettel:

Szerdán, március 22-én Liam és én egy csodálatosan szép és egészséges kisfiú szülei lettünk, aki 3500 grammot nyom és olyan, mint egy álom. Ugyan még nincs neve, de már elrabolta a szívünket. Mindannyian bolondulunk egymásért, és hihetetlenül boldogok vagyunk a kis jövevényünkkel. Boldog anyák napját minden édesanyának a világon. Ez a nap ezentúl más jelentéssel bír a számomra <3

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.