Egyéb kategória

Fontos okból mutatnak W betűt a sztárok az Instagramon

Március 22-én felfigyelhettetek arra, hogy rengeteg sztár – például Emma Stone, Cara Delevingne és Adele is – W betűt mutat a kezével. Nos, nem egy új Insta-trend hódít, kedvenc celebjeink most egy nagyon is fontos, globális problémára szerették volna felhívni a figyelmet.

vous - 2017.03.23.
Fontos okból mutatnak W betűt a sztárok az Instagramon

Március 22. ugyanis a víz világnapja, vagyis a World Water Day – innen a W betű. A sztárok ezzel a szimbólummal szerették volna felhívni a figyelmet a globális vízgazdálkodási válságra, ami akár a ti jövőtöket is érintheti.

Objektum doboz

A World Water Day honlapján egészen megdöbbentő adatok szerepelnek. Tudtátok például, hogy 1,8 milliárd ember használ olyan ivóvízforrást, ami ürülékkel szennyezett? Emiatt pedig folyamatos veszélynek vannak kitéve, ugyanis ez kolerát, vérhast, tifuszt és gyermekbénulást okozhat. Többek között ezért olyan fontos, hogy foglalkozzunk ezzel a rengeteg embert érintő problémával.

A kezdeményezés mellett jó néhány sztár kiállt.

Emma Stone

Objektum doboz

 Cara Delevingne

Objektum doboz

Adele

Objektum doboz

Ed Sheeran

Objektum doboz

Rita Ora

Objektum doboz

Ha ti is szeretnétek felhívni a figyelmet a vízgazdálkodási válságra, posztoljatok bátran W betűs képet. Ha pedig adományozni szeretnétek annak érdekében, hogy több emberhez jusson el tiszta víz, akkor a drop4drop oldalán megtehetitek.

Ajánlott cikkek