Egyéb kategória

Zavarba jöttünk: Sörminátor visszatért, és meglepően dögös pasi lett

Már nem meglepő, hogy az egykori „nyomi” karakter valójában brutál szexi pasi. Nemrég Neville Longbottom, vagyis Matthew Lewis sokkolt mindenkit alsónadrágban, ezúttal pedig a Sörminátorról derült ki, hogy szexi vörös férfi lett belőle.

vous - 2017.03.21.
Zavarba jöttünk: Sörminátor visszatért, és meglepően dögös pasi lett

Tutira emlékeztek még Chuck Sherman a.k.a Sörminátor karakterére az Amerikai pitéből. Persze hogy emlékeztek, nehéz lenne elfelejteni, hiszen a magabiztosan csajozó, ám csúnyácska pasi sok vidám pillanatot okozott.

12747436_434844440048896_7142747576746085900_o copy

„Legyen végre vörös hajú James Bond!” – A szeplős és vörös pasik dögösek!

Bármit is gondoljatok a vörös hajú, szeplős pasikról, két görgetéssel lejjebb vagy megváltozik a véleményetek, vagy még inkább beléjük szerettek.

A szeplős vörös pasikat ITT megnézhetitek.

Nos, Oscar-díjas alakításokat azóta sem láthattunk a 36 éves Chris Owentől, viszont az Instája sokkol. El tudjátok képzelni, hogy Sörminátor szexi pasi lett? Nem kell elképzelni, ugyanis megmutatom nektek, milyen jóképű vörös pasi lett az egykori lúzer srácból.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.