Egyéb kategória

Ó, jaj! Megan Fox nem látszik a Photoshoptól új fehérneműs képein

Megan Fox semmit sem vesztett szexisségéből, három gyermek után is bombázó. Ezt be is bizonyítaná egy fehérneműmárka arcaként, ha nem retusálták volna túl a fotóit. 

vous - 2017.03.15.
Ó, jaj! Megan Fox nem látszik a Photoshoptól új fehérneműs képein

Megan Foxról azóta nem hallottunk, hogy egy egyszerű matematikai művelet segítségével kiszámoltuk, ki lehet harmadik gyermekének apja. Szerencsére ezt a kérdést már a bombázó színésznő is rendezte, kiderült, hogy Brian Austin Greentől esett teherbe. Sokáig azért nem volt biztos, hogy ő a harmadik fiúnak is az édesapja, mert a sztárpár kapcsolatát illetően felreppentek a pletykák arról, hogy elválnak, ez azonban nem így lett. 

A Megan Fox körüli, lassan egy éve tartó csend megszűnni látszik, ugyanis a legendás fehérneműmárka, a Frederick's of Hollywood új nagykövete lett. A cím mellé természetesen jár egy brutál szexi kampányfotózás is, a színésznő saját kollekciójában.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Az önbizalom mindenkinek jól áll!

– üzeni Megan Fox a kampányban. A színésznő valóban gyönyörű, de ami azt illeti, az utómunka a képen nekem egy kicsit sok lett, nem látom Megan Foxot a Photoshoptól, de még a fehérneműket se nagyon.

Egy természetes fotó Meganről  – ugye, hogy itt sokkal szebb?!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek