Egyéb kategória

Ennek a pasinak egyszerűen imádjuk a stílusát! Ismerjétek meg az első „Mister Kongót”

Ritka az olyan pasi, akinek úgy sikerül mintás cuccokba öltöznie, hogy ne tűnjön hawaii turistának. Franciaországban megválasztották az első „Mister Kongót”, akit Kevin Niokának hívnak, és aki olyan hihetetlen érzékkel öltözködik, hogy teljesen le vagyunk nyűgözve.

vous - 2017.03.09.
Ennek a pasinak egyszerűen imádjuk a stílusát! Ismerjétek meg az első „Mister Kongót”

Franciaország híres arról, hogy nagyon befogadó hely, rengeteg afrikai származású férfi és nő telepedett le az országban az idők során, köztük sok kongói is. Ennek a népcsoportnak az összetartására és a kultúrájuk megőrzésére rendezték meg Párizsban a „Mister Kongó” férfiszépségversenyt, amit a 25 éves Kevin „Kreezy” Nioka nyert meg.

Eleinte nem tudtam elképzelni magam egy szépségverseny résztvevőjeként. De aztán megkérdeztem a családomat és a barátaimat, akik megváltoztatták a véleményemet.

A pasiknak nemcsak tradicionális kongói ruhákban, vagy éppen ruha nélkül kellett megmutatniuk magukat, de rengeteg interjún is részt vettek, sőt, néptánctudásukat is be kellett mutatniuk. Persze egy kongói néptánc nem éppen olyan, mint például a magyar.

Objektum doboz

A feladatok után Kreezy azt nyilatkozta, a kongói népviselet reklámozása számára már nemcsak egy divathóbort, de

kötelesség a népem felé.

Objektum doboz

A jelenkori Franciaországban, és ha már itt tartunk, bárhol máshol a világon, a kultúra megőrzése nem könnyű dolog. A növekvő idegengyűlölet mellett egyenesen bátorság kell ahhoz, hogy valaki merjen más lenni. Erről csak ennyit mondott a fiatal srác:

Párizs egy kozmopolita város, tele különböző kultúrákkal. Mi nem utáljuk egymást, mi tanulunk egymástól.

Ezek után már nemcsak az öltözködését bírjuk, de a hatalmas szívét is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Azért öltönyben is elég jól néz ki

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!