Világ

Egyik szexi pasi a másik után! Kit Harington lett az új Matthew McConaughey

Közeleg a tél. Akarom mondani az új szexipasi-generáció. Eddig Matthew McConaughey tökéletességén ámuldozhattunk a Dolce&Gabbana parfümreklámjaiban, ezután pedig Jon Snow (nem, nem ez a neve), vagyis Kit Harington próbál majd elcsábítani minket a képernyőn keresztül. Valószínűleg sikerülni fog neki.

vous - 2017.03.03.
Egyik szexi pasi a másik után! Kit Harington lett az új Matthew McConaughey

Szeretjük a Dolce&Gabbanát. Nemcsak a szép ruhákért, a napszemüvegekért meg a mesés illatokért, de azért is, mert a legszexisebb parfümreklámokat mindig nekik sikerül összehozni. Matthew McConaughey-nek sosem esett nehezére (legalábbis így tippeljük) elcsábítani a nőket, ha megnézitek ezt a videót, megértitek, miről beszélünk. (Bónusz tipp: Matthew és a szőlőszem esete 0:28-nál…)

Objektum doboz

Matthew McConaughey ugyan elköszön, de aggodalomra semmi ok. A The One parfüm arca ezentúl Kit „Jon Snow” Harington lesz, akit tulajdonképpen még mindig csak a Trónok harcából ismerünk.

Kit Harington pontosan olyan, amilyennek a Dolce&Gabbana férfit elképzeljük: fiatal, van benne egy természetes sárm, karizmatikus és izgalmas személyiség. A The One for Men parfümünknek nem is lehetne más az arca.

– nyilatkozta Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Mi meg alig várjuk az újabb olaszos hangulatú, fekete-fehér, visszafogottan erotikus kampányfilmeket.

Objektum doboz

Szerintünk Matthew McConaughey valahogy így reagálna az utódja hírére…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.