Világ

Egyik szexi pasi a másik után! Kit Harington lett az új Matthew McConaughey

Közeleg a tél. Akarom mondani az új szexipasi-generáció. Eddig Matthew McConaughey tökéletességén ámuldozhattunk a Dolce&Gabbana parfümreklámjaiban, ezután pedig Jon Snow (nem, nem ez a neve), vagyis Kit Harington próbál majd elcsábítani minket a képernyőn keresztül. Valószínűleg sikerülni fog neki.

vous - 2017.03.03.
Egyik szexi pasi a másik után! Kit Harington lett az új Matthew McConaughey

Szeretjük a Dolce&Gabbanát. Nemcsak a szép ruhákért, a napszemüvegekért meg a mesés illatokért, de azért is, mert a legszexisebb parfümreklámokat mindig nekik sikerül összehozni. Matthew McConaughey-nek sosem esett nehezére (legalábbis így tippeljük) elcsábítani a nőket, ha megnézitek ezt a videót, megértitek, miről beszélünk. (Bónusz tipp: Matthew és a szőlőszem esete 0:28-nál…)

Objektum doboz

Matthew McConaughey ugyan elköszön, de aggodalomra semmi ok. A The One parfüm arca ezentúl Kit „Jon Snow” Harington lesz, akit tulajdonképpen még mindig csak a Trónok harcából ismerünk.

Kit Harington pontosan olyan, amilyennek a Dolce&Gabbana férfit elképzeljük: fiatal, van benne egy természetes sárm, karizmatikus és izgalmas személyiség. A The One for Men parfümünknek nem is lehetne más az arca.

– nyilatkozta Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Mi meg alig várjuk az újabb olaszos hangulatú, fekete-fehér, visszafogottan erotikus kampányfilmeket.

Objektum doboz

Szerintünk Matthew McConaughey valahogy így reagálna az utódja hírére…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.