Egyéb kategória

Meglepetéssel indult a 89. Oscar-díj-átadó: unalmasan

Talán sosem indult ilyen eseménytelenül az Oscar-díj-átadó.

vous - 2017.02.27.
Meglepetéssel indult a 89. Oscar-díj-átadó: unalmasan

Ahogy megírtuk nektek, a 89. Oscar-díj-átadó gála esővel indult, de mindenki megnyugodhat, a sztárok nem áztak el, sőt soha nem ragyogtak még így, ahogy a 2017-es Oscar-gálán. Elsősorban most csak a ruhákra gondolok: a műsort megnyitó Justin Timberlake rendkívül unalmas show-t csinált.

Justin előadta a Time magazin szerint a 2016-os év legrosszabbnak ítélt dalát, amivel egyébként az énekes idén Oscar-esélyes. Produkciója alapján biztosan nem fogja megkapni a díjat. 

Objektum doboz

Őt követte az est házigazdája, Jimmy Kimmel kényelmetlenül hosszú monológja, amelyben többek között Matt Damonnal való kapcsolatát méltatta, valamint próbált kedveskedni valamennyi jelöltnek, de ez már csak így megy.

Forrás:
vous.hu

A 89. Oscar-díj-átadóról jelentjük:

eddig semmi extra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.