Egyéb kategória

Shannen Doherty túl van az utolsó kemoterápiás kezelésén – most már csak bízni kell a legjobbakban

Shannen Doherty 2015 óta küzd rákos megbetegedéssel, ezt egy percig sem tikolta, nem bujkált a nyilvánosság elől. Épp ellenkezőleg. Bízva abban, hogy történetével másoknak is erőt adhat, a legnehezebb pillanatait is együtt élhettük át vele. Most abban reménykedünk, hogy vége ennek a nehéz korszaknak az életében.

vous - 2017.02.25.
Shannen Doherty túl van az utolsó kemoterápiás kezelésén – most már csak bízni kell a legjobbakban

Két éve osztotta meg a hírt a nyilvánossággal a színésznő, Shannen Doherty, miszerint mellrákot diagnosztizáltak nála, és már el is kezdődtek az ezzel kapcsolatos kezelések. A Bűbájos boszorkák egykori szereplője innentől kezdve is mindig próbált pozitív maradni, nem fordult el a testmozgástól, és bevallása szerint az étvágya sem romlott.

Objektum doboz

A bejelentést követően pedig többször is megosztotta a médiában, miként alakul az állapota. Most sem tett másként, ám ez az Instagram-poszt sokkal lényegesebb, mint az eddigiek. A napokban ugyanis kimerülten, de túlesett az utolsó kemoterápiás kezelésén, most már csak várni kell, és bízni a tesztek eredményében, hogy minden daganatos sejt elpusztult a szervezetében.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek