Egyéb kategória

Ezt a farsangi jelmezt látnotok kell! Egy magyar kisfiú Ikarus busznak öltözött

A farsangi időszak legklasszabb része, hogy mindenki szabadon engedheti a kreativitását; pláne a kisgyerekes anyukák, akiknek aztán ezeket az ötleteket meg is kell valósítaniuk!

vous - 2017.02.24.
Ezt a farsangi jelmezt látnotok kell! Egy magyar kisfiú Ikarus busznak öltözött

És mi nagyon imádjuk a kreatív ötleteket! Így rögtön meg is akadt a szemünk Peti jelmezén, aki az idei farsangra nagyon egyedi összeállítást választott: a kisfiú ugyanis az Ikarus 200-as széria egyik autóbuszának öltözött be. Meg is kérdeztük anyukáját, honnan jött ez az egyedi ötlet.

Objektum doboz

„Abszolút Peti ötlete volt, mert ennyire szereti a járműveket. Főleg a BKK-t, de a vonatokat is. Ez a fajta régi Ikarus a kedvence.”

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy hasonló témát választ Peti, tavaly ugyanis CAF-villamosnak öltözött, ami szintén nagyon szuperül sikerült.

Objektum doboz

Persze ahogy azt valószínűleg ti is sejtitek, egy ilyen ötlet megvalósításához nem kevés időre és munkára is szükség van.

„Tökéletes másolatot kellett csinálnom, minden apró részlettel, egy sötétkék pulcsira. Irattartó fólia, filc stb., fel van rá varrva. Peti mindenben részt vett, korrigált, diktálta a végállomásokat, és az ablaktörlőt ő rajzolta.”

Ez ám a csapatmunka! Peti testvére, Andris is szívesen bújt jelmezbe, és egy biztos: ő a legtündéribb rendőr, akit valaha is láttunk!

És bár verseny nem volt, de Peti a VOUS-tól biztosan megkapná a legkreatívabb jelmezért járó díjat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.