Egyéb kategória

Ezt a farsangi jelmezt látnotok kell! Egy magyar kisfiú Ikarus busznak öltözött

A farsangi időszak legklasszabb része, hogy mindenki szabadon engedheti a kreativitását; pláne a kisgyerekes anyukák, akiknek aztán ezeket az ötleteket meg is kell valósítaniuk!

vous - 2017.02.24.
Ezt a farsangi jelmezt látnotok kell! Egy magyar kisfiú Ikarus busznak öltözött

És mi nagyon imádjuk a kreatív ötleteket! Így rögtön meg is akadt a szemünk Peti jelmezén, aki az idei farsangra nagyon egyedi összeállítást választott: a kisfiú ugyanis az Ikarus 200-as széria egyik autóbuszának öltözött be. Meg is kérdeztük anyukáját, honnan jött ez az egyedi ötlet.

Objektum doboz

„Abszolút Peti ötlete volt, mert ennyire szereti a járműveket. Főleg a BKK-t, de a vonatokat is. Ez a fajta régi Ikarus a kedvence.”

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy hasonló témát választ Peti, tavaly ugyanis CAF-villamosnak öltözött, ami szintén nagyon szuperül sikerült.

Objektum doboz

Persze ahogy azt valószínűleg ti is sejtitek, egy ilyen ötlet megvalósításához nem kevés időre és munkára is szükség van.

„Tökéletes másolatot kellett csinálnom, minden apró részlettel, egy sötétkék pulcsira. Irattartó fólia, filc stb., fel van rá varrva. Peti mindenben részt vett, korrigált, diktálta a végállomásokat, és az ablaktörlőt ő rajzolta.”

Ez ám a csapatmunka! Peti testvére, Andris is szívesen bújt jelmezbe, és egy biztos: ő a legtündéribb rendőr, akit valaha is láttunk!

És bár verseny nem volt, de Peti a VOUS-tól biztosan megkapná a legkreatívabb jelmezért járó díjat!

Ajánlott cikkek