Egyéb kategória

Nem akarjuk elhinni: Katalin hercegné szépségének titka a NUTELLA?!

Egészen biztosan sokan cserélnének Katalin hercegnével, legyen szó akár a stílusáról, akár a gyermekeiről, vagy úgy az egész életéről. Nos, most itt a remek alkalom ellesni tőle egy dolgot, egy kencét, amit elméletileg ő maga is alkalmaz a szépsége érdekében.

vous - 2017.02.23.
Nem akarjuk elhinni: Katalin hercegné szépségének titka a NUTELLA?!

Közel két hónapja tudjuk már Katalin hercegnéről, hogy megszállottja a csipkebogyóolajnak, most pedig előrukkolt egy újabb szépségápolási favoritjával. Vagyis nem vagyok biztos abban, hogy ez a helyes kifejezés, ugyanis a sokak nagy kedvencéről, a Nutelláról beszélek.

Katalin hercegné ruha divat trend királyi család

5 tipp, hogy mindig olyan elegánsak legyetek, mint Katalin hercegné

Katalin hercegné külseje egyszerűen mindig kifogástalan. Tudjuk, tudjuk, biztosan egy egész stylisthadsereg áll mögötte, de akkoris. Valahogy sugárzik belőle az elegancia és a báj. Ha ti is szeretnétek olyan kifinomultak lenni, mint ő, akkor most mutatunk pár trükköt, amit tőle lestünk el!

A cikk folytatását itt találjátok meg.

Remélem, már tágra nyílt szemekkel olvassátok e sorokat, hogy megtudjátok, mi is lehet Katalinnal meg a mogyorós, csokoládés krémmel. Nos, ez a bizarr információ nem az én fejemből pattant ki, a hercegné esküvői kozmetikusa, Deborah Mitchell állítja azt, hogy Sarolta és György édesanyja számára nem ismeretlen ez a szépségrecept:

egy adag Nutellához adni kell még egy kevés cukrot, valamint ajakbalzsamot, majd az arcra masszírozni

– nyilatkozta a külföldi ITV egyik műsorában Deborah. Az azonban már nem derült ki, hogy valóban műküdik-e, és hogy egyáltalán miért és miként teszi ezt magára Vilmos felesége.

Objektum doboz

Amennyiben nem bírtok a kíváncsiságotokkal, és kipróbálnátok, érdemes előtte szakemberrel konzultálnotok erről a „kezelésről”, mert nem tudni, kinek hogy reagál a bőre a cukorra. A titok egyébként a mogyoróban lehet, pontosabban a mogyoróolajban, melyről már eddig is tudtuk, hogy nyugtatja és ápolja a bőrt… így van némi realitás a pozitív hatásában.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.